Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Παίξαμε έξυπνα»

«Παίξαμε έξυπνα»
Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018 - 09:08

Πολύ μεγάλη νίκη πήρε η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού στο Βέλγιο, η οποία επικράτησε με 3-1 σετ της Μενέν κάνοντας έτσι το πρώτο βήμα για πρόκριση στους «4» του CEV Challenge Cup.

O προπονητής των «ερυθρόλευκων», Φερνάντο Μπενίτεθ Μουνιόθ σε δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του ματς υπογράμμισε ότι οι παίκτες του έπαιξαν έξυπνα και έτσι έφτασαν στο νικηφόρο αποτέλεσμα. Ο τεχνικός της ομάδας δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον κόσμο που έδωσε το «παρών» στο γήπεδο, ευχαριστώντας τους για τη στήριξή τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη σε ένα όχι και τόσο άνετο γήπεδο στο οποίο είναι πολύ δύσκολο να αγωνιστείς. Ευτυχώς κατά τη διάρκεια του αγώνα παίξαμε έξυπνα και πήραμε σημαντικό προβάδισμα για να είμαστε εμείς αυτοί που θα περάσουμε στον ημιτελικό. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας που ήρθαν σήμερα να μας υποστηρίξουν. Είναι πολύ σημαντικό σε κάθε παιχνίδι να έχουμε τους οπαδούς μας και να μοιραζόμαστε με αυτούς τις νίκες».

Διαβάστε επίσης

«Ευχαριστούμε τους οπαδούς μας»

«Ευχαριστούμε τους οπαδούς μας»

Στους ΓΑΥΡΟΥΣ που βρέθηκαν στο γήπεδο στάθηκε στις δηλώσεις του ο Κώστας Στιβαχτής, ευχαριστώντας τους για την τεράστια στήριξη στην ομάδα.

Έκαναν κατακόκκινο και το Βέλγιο! (vid)

Έκαναν κατακόκκινο και το Βέλγιο! (vid)

Οι ΓΑΥΡΟΙ έδωσαν δυναμικό «παρών» και στο Μενέν, στηρίζοντας την ανδρική ομάδα βόλεϊ και ζητώντας από τους παίκτες την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου.

Σίφουνας και στο Βέλγιο ο Θρύλος!

Σίφουνας και στο Βέλγιο ο Θρύλος!

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού πήρε σούπερ νίκη μέσα στο Βέλγιο επί της Μένεν με 3-1 σετ και θέλει άλλα δύο στον επαναληπτικό του Ρέντη προκειμένου να πάρει την πρόκριση στους «4» του CEV Challenge Cup.