Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αναβλήθηκε το Final 4 του Κυπέλλου ανδρών

Αναβλήθηκε το Final 4 του Κυπέλλου ανδρών
Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018 - 16:29

Η απόφαση της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας να αλλάξει τις ημερομηνίες που θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες του Champions League, αλλά και του Challenge Cup, ανάγκασε την ελληνική ομοσπονδία να αναβάλλει τη διεξαγωγή του final 4 του Κυπέλλου ανδρών.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε από την ΕΟΠΕ και γνωστοποιήθηκε την Πέμπτη (22/2), καθώς όπως όλα δείχνουν ο Ολυμπιακός θα περάσει στην επόμενη φάση του Challenge Cup, ενώ είναι πιθανό να συμβεί και το ίδιο με τον ΠΑΟΚ στο Champions League.

To Final 4 είχε αρχικά οριστεί να διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 17-18 Μαρτίου, ωστόσο, πλέον όλα αλλάζουν και θα πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία, η οποία θα αποφασιστεί στο Δ.Σ της ομοσπονδίας την Δευτέρα 26/2.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Λόγω της αιφνίδιας αλλαγής των ημερομηνιών των ευρωπαϊκών αγώνων από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία και πιθανών προκρίσεων των Ελληνικών ομάδων, του ΠΑΟΚ (Champions League) και του Ολυμπιακού (Challenge Cup), το final-4 του Κυπέλλου ανδρών, που ήταν προγραμματισμένο για 17-18 Μαρτίου στο κλειστό της Γλυφάδας, αναβάλλεται για νέα ημερομηνία, η οποία μαζί με τις υπόλοιπες λεπτομέρειες της διοργάνωσης θα συζητηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου στο διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας».

Διαβάστε επίσης

«Το βόλεϊ είναι παντός καιρού»

«Το βόλεϊ είναι παντός καιρού»

Ο Βασίλης Κουρνέτας θα είναι ο VIP προσκεκλημένος αθλητής του 1ου Πανελληνίου πρωταθλήματος Snow Volley, όπου και θα παίζει έχοντας για ζευγάρι του τον Δημήτρη Μούγιο.

Πφέφιγκεν – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ LIVE

Πφέφιγκεν – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ LIVE

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει στην Ελβετία την Σμας Πφέφιγκεν, θέλοντας να κάνει το πρώτο βήμα για πρόκριση στα ημιτελικά του CEV Challenge Cup. Live η αναμέτρηση από το gavros.gr.

Πανέτοιμες για το πρώτο βήμα

Πανέτοιμες για το πρώτο βήμα

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε το βράδυ της Τετάρτης (21/02) την προετοιμασία της για τον αγώνα με τη Σμας Πφέφιγκεν στο πλαίσιο των «8» του Challenge Cup.