Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το μήνυμα της Χίπε ενόψει Πφέφιγκεν (pic)

Το μήνυμα της Χίπε ενόψει Πφέφιγκεν (pic)
Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018 - 11:42

Ένα ακόμη μεγάλο ευρωπαϊκό ματς δίνει απόψε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, η οποία θα αντιμετωπίσει στην Ελβετία την Σμας Πφέφιγκεν για τη φάση των «8» του Challenge Cup.

Η Σάσκια Χίπε έδωσε το έναυσμα για νίκη στο συγκεκριμένο ματς, ανεβάζοντας μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media και γράφοντας: «Ημέρα αγώνα σήμερα. Προημιτελικά Challenge Cup στην Ελβετία. Πάμε».

Δείτε την ανάρτησή της:

It’s game day!! Challenge Cup quarterfinals tonight in Switzerland!! Πάμε ⚪️!! - - - - #olympiacos #volleyball #cevchallengecup #team #fight #sport #athlete #fitfam

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Saskia Hippe (@sashi1991) στις

Διαβάστε επίσης

«Το βόλεϊ είναι παντός καιρού»

«Το βόλεϊ είναι παντός καιρού»

Ο Βασίλης Κουρνέτας θα είναι ο VIP προσκεκλημένος αθλητής του 1ου Πανελληνίου πρωταθλήματος Snow Volley, όπου και θα παίζει έχοντας για ζευγάρι του τον Δημήτρη Μούγιο.

Πανέτοιμες για το πρώτο βήμα

Πανέτοιμες για το πρώτο βήμα

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε το βράδυ της Τετάρτης (21/02) την προετοιμασία της για τον αγώνα με τη Σμας Πφέφιγκεν στο πλαίσιο των «8» του Challenge Cup.

«Είναι σημαντικό που κερδίσαμε με 3-0»

«Είναι σημαντικό που κερδίσαμε με 3-0»

Ο Γερούν Ράουβερντινκ, στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ηρακλή Χαλκίδας, τόνισε οτι ήταν σημαντικό για τον Ολυμπιακό που επικράτησε αρκετά γρήγορα λόγω και της συνεχόμενης κούρασης από τα πολλά παιχνίδια.