Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Συγκεντρωνόμαστε στην αναμέτρηση της Ευρώπης»

«Συγκεντρωνόμαστε στην αναμέτρηση της Ευρώπης»
Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2018 - 23:19

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Ο Μίκο Οϊβάνεν, στις δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση με τον Ηρακλή Χαλκίδας, τόνισε οτι το σημερινό ήταν πιο δύσκολο ματς από εκείνο για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Φινλανδός άσος του Ολυμπιακού, τόνισε μετά το τέλος της αναμέτρησης στο osfp.gr:

«Ήταν πιο δύσκολο το παιχνίδι σήμερα σε σύγκριση με αυτό του κυπέλλου. Εμείς δεν παίξαμε τόσο καλά όπως στο προηγούμενο παιχνίδι και ο Ηρακλής έπαιξε καλύτερα σήμερα. Στα κρίσιμα σημεία αντιδράσαμε σωστά και πήραμε τη νίκη. Τώρα συγκεντρωνόμαστε στον αγώνα της Ευρώπης για να πάρουμε την πρόκριση».

Διαβάστε επίσης

«Η ομάδα θα είναι 100% έτοιμη την Πέμπτη»

«Η ομάδα θα είναι 100% έτοιμη την Πέμπτη»

Ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, στις δηλώσεις του μετά το ματς με τον Ηρακλή Χαλκίδας, τόνισε οτι δοκίμασε αρκετά πράγματα προκειμένου η ομάδα του να είναι απόλυτα έτοιμη για την αναμέτρηση με την Μένεν την ερχόμενη Πέμπτη.

Στο Ρέντη το Final 4 των Εφήβων

Στο Ρέντη το Final 4 των Εφήβων

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. φιλοξενεί, το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Φεβρουαρίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη», το Final 4 των εφήβων της ΕΣΠΕΔΑ.

Κράτησε και πάλι το αήττητο!

Κράτησε και πάλι το αήττητο!

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού αν και δυσκολεύτηκε επικράτησε στο τάι μπρέικ με 3-2 σετ του Ηρακλή Χαλκίδας, λίγες ημέρες μετά την μεταξύ τους αναμέτρηση για το Κύπελλο, και έτσι πήρε την 18η νίκη του στο πρωτάθλημα της Volleyleague, και έτσι συνεχίζει να βρίσκεται αήττητος στην κορυφή της βαθμολογίας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Ηρακλής Χαλκίδας Live

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Ηρακλής Χαλκίδας Live

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται στο κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» την ομάδα της Χαλκίδας, για την 18η αγωνιστική της Volleyleague.