Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάνοπλος για την πρόκριση!

Πάνοπλος για την πρόκριση!
Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2018 - 18:53

Πανέτοιμη για τον επαναληπτικό με την Μενέν και την πρόκρισή της στα ημιτελικά του CEV Challenge Cup είναι η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού! Οι «ερυθρόλευκοι» το βράδυ της Πέμπτης (01/03) θα υποδεχθούν στο κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» την βέλγικη ομάδα, με στόχο να σφραγίσουν το εισιτήριό τους στους «4» της διοργάνωσης.

Οι Πειραιώτες έχουν το προβάδισμα μετά την εκτός έδρας νίκη με 3-1 σετ και για να προκριθούν χρειάζονται δυο σετ! Η προετοιμασία του Θρύλου ολοκληρώθηκε την Τετάρτη (28/2) χωρίς απρόοπτα και δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα για το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού, το οποίο υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών.

Αναλυτικά η αποστολή των «ερυθρόλευκων» αποτελείται από τους: Κώστα Χριστοφιδέλη, Γιάννη Ρουμελιωτάκη, Νίκο Ζουπάνη, Μίκο Οϊβάνεν, Κώστα Στιβαχτή, Γιώργο Στεφάνου, Γιώργο Πετρέα, Μάρκους Μπέμε, Άκη Δαρίδη, Ανδρέα Ανδρεάδη, Φαμπιάν Ντρζίζγκα, Παρασκευά Τσέλιο, Τόντορ Αλεξίεφ, Γερούν Ράουβερντικ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην αναμέτρηση με την Μενέν ισχύει το δικαίωμα ελεύθερης εισόδου για τους κατόχους της Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior, ενώ εισιτήρια θα διατίθενται ανήμερα του αγώνα από το εκδοτήριο στο κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» από τις 17:00, μέχρι την έναρξη της αναμέτρησης.

Διαβάστε επίσης

«Ο κόσμος θα μας δώσει ώθηση»

«Ο κόσμος θα μας δώσει ώθηση»

Ο Μάρκους Μπέμε μίλησε για την αναμέτρηση με την Μενέν, τονίζοντας ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα ψάξουν για μια καθαρή νίκη.

Θέλει και μπορεί να φέρει το Ευρωπαϊκό

Θέλει και μπορεί να φέρει το Ευρωπαϊκό

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, βρίσκεται για μια ακόμα χρονιά στις «4» καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και κρυφό κοιτάζει την κορυφή και την κατάκτηση της κορυφής.