Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μέσα στην εβδομάδα η κλήρωση των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας

Μέσα στην εβδομάδα η κλήρωση των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας
Τρίτη, 6 Μαρτίου 2018 - 16:21

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Για το διήμερο 21-22 Απριλίου θα διεξαχθεί όπως όλα δείχνουν το Final 4 του Κυπέλλου βόλεϊ Ανδρών, ωστόσο αυτό που μένει να διευθετηθεί είναι η έδρα. Όσον αφορά την ομοσπονδία, είχε προγραμματίσει το κλειστό της Γλυφάδας, ωστόσο λόγω της συμμετοχής του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ, του Παναθηναϊκού αλλά και του Ηρακλή, όπως επίσης και των γεγονότων που έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες, υπάρχει φόβος στην Ομοσπονδία, αλλά και το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, για επεισόδια.

Παράλληλα, η κλήρωση της ημιτελικής φάσης θα πραγματοποιηθεί εντός της εβδομάδας ή στην αρχή της επόμενης, δηλαδή ή την Παρασκευή 9 ή τη Δευτέρα 12 Μαρτίου. Η πρώτη σκέψη είναι ώστε να φιλοξενηθεί η τελική φάση στη Ρόδο, ωστόσο αυτή δεν μπορεί να προχωρήσει, καθώς το νησί δεν είναι έτοιμο. Βέβαια, αναζητείται ένα «ασφαλές νησί».

Τα Γιάννενα, επιλέχθηκαν για να φιλοξενήσουν τους αγώνες της Εθνικής Γυναικών θα παίξει για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Υπενθυμίζουμε ότι η Αλεξανδρούπολη έχει προτιμηθεί προκειμένου να αποτελέσει την έδρα της Εθνικής Ανδρών. Στον πάγκο της Εθνικής Ανδρών και της Εθνικής Γυναικών αναμένεται να κάτσουν ξένοι προπονητές που αγωνίζονται στην Ελλάδα, αφού οι περιπτώσεις των Τζιάνι και Μπερούτο, δεν τελεσφόρησαν, για διαφορετικούς λόγους η κάθε μια.

Όσον αφορά τώρα το πρωτάθλημα της Volleyleague των Γυναικών, η ομοσπονδία έχει σαν σκέψη το πρωτάθλημα να πραγματοποιείται με δέκα ομάδες, όσες θα έχει και η Pre League, αλλά και οι δύο όμιλοι της Α2. Όσο για τους Άνδρες, η Pre League, θα έχει δέκα ομάδες, αλλά αν υπάρξει απόφαση μείωσης των ομάδων της Volleyleague από την ΕΣΑΠ, οι ομάδες της δεύτερης κατηγορίας θα γίνουν 12. Όλα αυτά όμως θα γίνουν από την μεθεπόμενη περίοδο.

Διαβάστε επίσης

«Ώρα για δουλειά ξανά» (pic)

«Ώρα για δουλειά ξανά» (pic)

Η Σάσκια Χίπε με ανάρτησή της στα social media τόνισε ότι είναι ακόμη χαρούμενη για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος, ωστόσο πρέπει πλέον όλοι στην ομάδα να συγκεντρωθούν για να κατακτήσουν και τα άλλα δύο τρόπαια.

Αναβολή στο Ολυμπιακός – Μαρκόπουλο

Αναβολή στο Ολυμπιακός – Μαρκόπουλο

Δεν θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση του ερχόμενου Σαββάτου για την 19η αγωνιστική της Volleyleague, με τον νέο ορισμό της να γίνεται εντός των επόμενων ημερών.

Συνέχεια με Πορφύρα

Συνέχεια με Πορφύρα

Τον Πορφύρα υποδέχονται οι Πειραιώτισσες για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος, την Τετάρτη.