Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συνέχεια με Πορφύρα

Συνέχεια με Πορφύρα
Τρίτη, 6 Μαρτίου 2018 - 14:43

Συνέχεια στο πρωτάθλημα για την Κυπελλούχο ομάδα του Ολυμπιακού, που την Τετάρτη στις 18:00 στο Ρέντη, παίζει με τον Πορφύρα για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος Ελλάδας. Ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει το απόλυτο σερί του που τρέχει στη Volleyleague και με εξαίρεση την απουσία της Κατερίνας Ζακχαίου, δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα για τον Μπράνκο Κοβάτσεβιτς.

Δηλώσεις για τον αγώνα έκανε η Μαρία Νομικού, που τόνισε. «Προερχόμαστε από την κατάκτηση του Κυπέλλου, το οποίο ωστόσο αφήνουμε πίσω μας αφού τώρα μπαίνουμε στην πιο καθοριστική καμπή της σεζόν. Έχουμε μπροστά μας το πρωτάθλημα και την Ευρώπη και αρχής γενομένης από το ματς με τον Πορφύρα θέλουμε να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένες και με τη σοβαρότητα που έχουμε δείξει μέχρι τώρα».

Αναλυτικά η αποστολή

Κατερίνα Γιώτα, Τζίνα Λαμπρούση, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Χαρά Παπαδοπούλου, Γιάνα Φραντζίσκα Πολ, Μαρία Νομικού, Στέφανι Νιεμέρ, Αλίκη Κωνσταντινίδου, Έλενα Μιλεντίγεβιτς.

Διαβάστε επίσης

«Ώρα για δουλειά ξανά» (pic)

«Ώρα για δουλειά ξανά» (pic)

Η Σάσκια Χίπε με ανάρτησή της στα social media τόνισε ότι είναι ακόμη χαρούμενη για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος, ωστόσο πρέπει πλέον όλοι στην ομάδα να συγκεντρωθούν για να κατακτήσουν και τα άλλα δύο τρόπαια.

«Ζούμε για τη συνέχεια του Challenge Cup»

«Ζούμε για τη συνέχεια του Challenge Cup»

Για την κατάκτηση του 8ου και μάλιστα σερί Κυπέλλου Ελλάδας αλλά και στους υπόλοιπος στόχους της ομάδας, μίλησε στην εκπομπή του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού «Μεγάλη μου Αγάπη», η Αρέτα Κονόμη.