Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θέλει προσοχή το ματς με τη Σουργκούτ

Θέλει προσοχή το ματς με τη Σουργκούτ
Κυριακή, 18 Μαρτίου 2018 - 23:23

Έτοιμη να γράψει ιστορία είναι η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την άνετη επικράτησή τους κόντρα στην Παναχαϊκή στο Βραχάτι, έχουν ήδη στο μυαλό τους τη ρεβάνς κόντρα στη Σουργκούτ.

Να θυμίσουμε ότι η ομάδα του Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, την προηγούμενη εβδομάδα επικράτησε με 3-0 σετ μέσα στη Ρωσία, στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων και έτσι έχει κάνει το ένα από τα δύο βήματα που χρειάζονται ώστε να πάρει την πρόκριση στους τελικούς του CEV Challenge Cup.

Μπορεί ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση της Τετάρτης (21/03), να θέλει δύο σετ προκειμένου να βρεθεί στον τελικό, ωστόσο μόνο εύκολο δεν θα είναι αυτό.

Η Ρωσική ομάδα, θέλει ιδιαίτερη προσοχή μιας και μόνο τυχαία ομάδα δεν είναι η Σουργκούτ. Ωστόσο μαζί με τον κόσμο του ο Ολυμπιακός δεν γίνεται να χάσει την πρόκριση στον τελικό, συνεπώς είναι επιτακτική η ανάγκη οι ΓΑΥΡΟΙ να δώσουν το παρών στο Ρέντη και να γίνουν για μια ακόμα φορά ο 7ος παίκτης της ομάδας.

Διαβάστε επίσης

«Πέταξαν» για την πρόκριση

«Πέταξαν» για την πρόκριση

Για τη Ρωσία αναχώρησε μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, ενόψει της ρεβάνς με την Κράσνονταρ.

«Να επιστρέψουμε με την πρόκριση»

«Να επιστρέψουμε με την πρόκριση»

Η Κατερίνα Γιώτα κατά την αναχώρηση της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού, για τη Ρωσία, τόνισε πώς άπασες θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στο συγκεκριμένο ματς.