Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Στιγμές της δόξας σου, χαρές δικές μας»

«Στιγμές της δόξας σου, χαρές δικές μας»
Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018 - 20:54

Μεγάλη ημέρα για τον Ολυμπιακό. Πρώτα η ομάδα Γυναικών και μετά η ομάδα Ανδρών του Ολυμπιακού πέρασαν στους τελικούς του CEV Challenge Cup, αντίστοιχα, και θα διεκδικήσουν τα δύο ευρωπαϊκά τρόπαια. Και πώς να νιώθουν όλοι οι ΓΑΥΡΟΙ υπερήφανοι. Δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση ο Κώστας Καραπαπάς.

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, με δύο σχόλιά του στο Instagram αναφέρθηκε στις δύο αυτές προκρίσεις. Σε ό,τι αφορά των κοριτσιών του Θρύλου έγραψε ότι «Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 εκτός έδρας της Ντινάμο Κρασνοντάρ και προκρίθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό του CEV Challenge Cup!!!»

Όσον αφορά στην ανδρική ομάδα, η τοποθέτησή του ήταν «Μια τεράστια μέρα για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΦΠ! Άνδρες και γυναίκες πέρασαν σε ευρωπαϊκούς τελικούς! ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΣΟΥ ΧΑΡΕΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ...»

Διαβάστε επίσης

Στο ΣΕΦ ο μεγάλος τελικός

Στο ΣΕΦ ο μεγάλος τελικός

Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα πραγματοποιηθεί ο δεύτερος τελικός ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Ραβένα την Τετάρτη του Πάσχα (11/04).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Σουργκούτ LIVE

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Σουργκούτ LIVE

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει στο Ρέντη τη Σουργκούτ έχοντας το προβάδισμα μετά το 3-0 της Ρωσίας για την πρόκριση στον τελικό του CEV Challenge Cup. Live στις 19:00 από το gavros.gr / OteSport7HD.