Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Συγχαρητήρια από την Ε.Ο.ΠΕ. στις ομάδες βόλεϊ του Ολυμπιακού

Συγχαρητήρια από την Ε.Ο.ΠΕ. στις ομάδες βόλεϊ του Ολυμπιακού
Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018 - 09:10

Η γυναικεία και η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού πέτυχαν σπουδαίες προκρίσεις την Τετάρτη (21/03) στους τελικούς του Challenge Cup.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, λοιπόν, έστειλε συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για το κατόρθωμά τους, βγάζοντας συγχαρητήρια ανακοίνωση στην οποία τονίζεται ότι ελπίζει και οι δύο ομάδες του Θρύλου να σηκώσουν την ευρωπαϊκή κούπα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ο.ΠΕ. συγχαίρει τις ομάδες βόλεϊ, ανδρών και γυναικών του Ολυμπιακού, για την πρόκρισή τους στους τελικούς του Challenge Cup. Ελπίζουμε η 11η Απριλίου να αποτελέσει ιστορική ημέρα κατάκτησης και των δύο ευρωπαϊκών τίτλων για τον ελληνικό βόλεϊ».

Διαβάστε επίσης

Φανταστικός και πάλι ο κόσμος (vid)

Φανταστικός και πάλι ο κόσμος (vid)

Οι ΓΑΥΡΟΙ δημιούργησαν πολύ ωραία ατμόσφαιρα στο κλειστό του Ρέντη, δίνοντας ώθηση στην ανδρική ομάδα βόλεϊ να φτάσει σε μία πανηγυρική πρόκριση στον τελικό του Challenge Cup.

Μια βραδιά μας όλη σας η ζωή…

Μια βραδιά μας όλη σας η ζωή…

Ο Ολυμπιακός πέτυχε απίστευτες νίκες-προκρίσεις σε τελικούς ευρωπαϊκής διοργάνωσης, στο γυναικείο και ανδρικό βόλεϊ, κάνοντας περήφανο τον κόσμο του Θρύλου, κάτι το οποίο δεν θα ζήσει ποτέ κανείς οπαδός άλλης ομάδας.