Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φανταστικός και πάλι ο κόσμος (vid)

Φανταστικός και πάλι ο κόσμος (vid)
Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018 - 09:36

Τρομερή ατμόσφαιρα δημιούργησαν για ακόμη μία φορά οι φίλοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι βρέθηκαν στο κλειστό του Ρέντη και ενίσχυσαν με τη δυνατή φωνή τους τις προσπάθειες της ανδρικής ομάδας βόλεϊ, ώστε να φτάσει στους τελικούς του Challenge Cup.

Οι ΓΑΥΡΟΙ έδωσαν ώθηση στους παίκτες του Φερνάντο Μπενίτεθ Μουνιόθ να τα δώσουν όλα, ώστε να φτάσουν σε μία πολύ σπουδαία πρόκριση σε ευρωπαϊκό τελικό, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά την τεράστια αγάπη που έχουν στο σύλλογο.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται πάντα κοντά σε όλα τα τμήματα του Ολυμπιακού και έτσι δεν γινόταν να λείπουν από την ρεβάνς του ημιτελικού της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Πλέον, ο τελικός του θεσμού θα πραγματοποιηθεί στις 11 Απριλίου στο ΣΕΦ κόντρα στην Ραβένα και ο κόσμος του Θρύλου οφείλει και θα το κάνει να γεμίσει το Φαληρικό γήπεδο, βοηθώντας έτσι την ομάδα να γράψει ιστορία και να σηκώσει ακόμη ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Διαβάστε επίσης

Μια βραδιά μας όλη σας η ζωή…

Μια βραδιά μας όλη σας η ζωή…

Ο Ολυμπιακός πέτυχε απίστευτες νίκες-προκρίσεις σε τελικούς ευρωπαϊκής διοργάνωσης, στο γυναικείο και ανδρικό βόλεϊ, κάνοντας περήφανο τον κόσμο του Θρύλου, κάτι το οποίο δεν θα ζήσει ποτέ κανείς οπαδός άλλης ομάδας.

O πόντος της τεράστιας πρόκρισης (vid)

O πόντος της τεράστιας πρόκρισης (vid)

Δείτε τον πόντο που κέρδισε η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού κόντρα στην Σουργκούτ με τον οποίο οι «ερυθρόλευκοι» εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στους τελικούς του Challenge Cup.