Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Απόλυτη κυριαρχία!

Απόλυτη κυριαρχία!
Κυριακή, 25 Μαρτίου 2018 - 10:21

Μία ακόμα νίκη για ομάδα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού κόντρα σε αντίστοιχη του ΠΑΟ ήταν αυτή που πέτυχε το βράδυ του Σαββάτου το βόλεϊ Ανδρών. Για την ιστορία ήταν η 36η συνεχόμενη που σημειώνουν οι «ερυθρόλευκοι» κόντρα στους «πράσινους», σε επίπεδο Ερασιτέχνη.

Κι επειδή αυτά τα ρεκόρ είναι για να μένουν, είπαμε να τους θυμίσουμε πώς έχουν τα πράγματα... Για να μην χαθεί το μέτρημα... Εντάξει είμαστε; Εντάξει είμαστε!

Επίσης για όσους είναι λάτρεις των αριθμών, σε επίπεδο βόλεϊ Ανδρών ο Θρύλος τρέχει σερί 25-1 με αντίπαλο τον ΠΑΟ. Αυτή η σχέση είναι ιδιαίτερη.

Και ο Βασιλιάς του ελληνικού βόλεϊ δεν έχει σκοπό να την... χαλάσει κόντρα στον αγαπημένο του αντίπαλο! Οπότε και εδώ θα συνεχίσει να τον νικά και να μεγαλώνει αυτό το σερί!

Διαβάστε επίσης

Απίστευτο γλέντι και συνεχίζεται!

Απίστευτο γλέντι και συνεχίζεται!

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού πέτυχε ακόμη μία νίκη κόντρα στον ΠΑΟ, ανεβάζοντας στο 36-0 το σερί των «ερυθρόλευκων» επί του αιώνιου πελάτη στον Ερασιτέχνη…

Στροφή σε Παμβοχαϊκό ο Θρύλος

Στροφή σε Παμβοχαϊκό ο Θρύλος

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσει τον Παμβοχαϊκό στο πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του πρωταθλήματος την Τρίτη (27/03) με στόχο να κάνει σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του τροπαίου.