Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Συγκεντρωμένες σε κάθε ματς ξεχωριστά»

«Συγκεντρωμένες σε κάθε ματς ξεχωριστά»
Τρίτη, 27 Μαρτίου 2018 - 15:28

Ευρωπαϊκό τελικό δίνει την επόμενη εβδομάδα η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπούρσα.

Όπως είναι φυσικό όλες οι αθλήτριες στην ομάδα σκέφτονται τη συγκεκριμένη πρώτη αναμέτρηση με τον τουρκικό σύλλογο, ωστόσο όπως τόνισε και σε δηλώσεις της η Αρέτα Κονόμη προέχουν αγώνες πρωταθλήματος.

Πιο συγκεκριμένα, η λίμπερο του Θρύλου επισήμανε ότι εκείνη και οι συμπαίκτριές της θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένες σε όλα τα ματς και να κοιτάζουν κάθε αγώνα ξεχωριστά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

«Η μέρα για τον πρώτο μεγάλο τελικό με τη Μπούρσα πλησιάζει και σίγουρα αυτό το ματς βρίσκεται στο μυαλό μας. Ωστόσο πριν από αυτό έχουμε μπροστά μας δυο παιχνίδια πρωταθλήματος στο Ρέντη πρώτα με το Μαρκόπουλο την Τετάρτη και μετά με τον Πανναξιακό. Οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένες και να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά».

Διαβάστε επίσης

Ξεκινάει με νίκη τα πλέι οφ ο Θρύλος

Ξεκινάει με νίκη τα πλέι οφ ο Θρύλος

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού υποδέχεται σήμερα, Τρίτη (27/03) στο Ρέντη τον Παμβοχαϊκό για την 1η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος. Live από το gavros.gr στις 16:30/ΕΡΤ2.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Παμβοχαϊκός 3-0 (Τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Παμβοχαϊκός 3-0 (Τελικό)

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται στο Ρέντη την ομάδα του Βραχατίου με στόχο να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Live από το gavros.gr στις 16:30/ΕΡΤ2.

Πρώτα πρωτάθλημα μετά Μπούρσα

Πρώτα πρωτάθλημα μετά Μπούρσα

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού υποδέχεται το Μαρκόπουλο την Τετάρτη (28/03) στο Ρέντη με στόχο να συνεχίσει με το απόλυτο στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ευχαρίστησε τον Πανναξιακό ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός

Ευχαρίστησε τον Πανναξιακό ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός

Η εκτός έδρας αναμέτρηση της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Θρύλου κόντρα σε εκείνη της Νάξου θα πραγματοποιηθεί στο «Μελίνα Μερκούρη» με τους «ερυθρόλευκους» να ευχαριστούν τη διοίκηση του Πανναξιακού που έκανε δεκτό το αίτημά τους.