Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξεκινάει με νίκη τα πλέι οφ ο Θρύλος

Ξεκινάει με νίκη τα πλέι οφ ο Θρύλος
Τρίτη, 27 Μαρτίου 2018 - 15:29

Με φόρα μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, αλλά φυσικά και από την πρόκριση στον τελικό του CEV Challenge Cup η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού υποδέχεται στις 16:30 στο Ρέντη τον Παμβοχαϊκό για την 1η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος. Live από το gavros.gr/ΕΡΤ2.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να τελειώσουν τη σειρά με τον Παμβοχαϊκό, όπου η πρόκριση θα έρθει στις δύο νίκες, ώστε στη συνέχεια να στρέψουν την προσοχή τους στο Final 4 του League Cup όπου στον ημιτελικό της Παρασκευής (30/03) θα αντιμετωπίσουν τον Φοίνικα Σύρου.

Ο Θρύλος ωστόσο έχει το μυαλό του στο ματς με τον Παμβοχαϊκό και θα τα δώσει όλα στο κλειστό του «Μελίνα Μερκούρη» συνεχίζοντας έτσι αήττητος στο ελληνικό πρωτάθλημα. Υπενθυμίζουμε, ότι στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος οι Πειραιώτες ήταν αήττητοι, επιθυμώντας να συνεχίσουν έτσι και στα πλέι οφ, κατακτώντας ακόμη έναν τίτλο στην ιστορία τους.

Διαβάστε επίσης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Παμβοχαϊκός 3-0 (Τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Παμβοχαϊκός 3-0 (Τελικό)

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται στο Ρέντη την ομάδα του Βραχατίου με στόχο να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Live από το gavros.gr στις 16:30/ΕΡΤ2.

Μία νίκη μακριά από τα ημιτελικά

Μία νίκη μακριά από τα ημιτελικά

Ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε δυσκολία κόντρα στον Παμβοχαϊκό, επικράτησε με 3-0 σετ και με μια ακόμα νίκη περνάει στην επόμενη φάση των play off.

«Συγκεντρωμένες σε κάθε ματς ξεχωριστά»

«Συγκεντρωμένες σε κάθε ματς ξεχωριστά»

Η Αρέτα Κονόμη τόνισε σε δηλώσεις της πως εκείνη και οι συμπαίκτριές της θα πρέπει να βάλουν για λίγο στην άκρη το παιχνίδι με την Μπούρσα και να εστιάσουν σε εκείνα του πρωταθλήματος.

Πρώτα πρωτάθλημα μετά Μπούρσα

Πρώτα πρωτάθλημα μετά Μπούρσα

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού υποδέχεται το Μαρκόπουλο την Τετάρτη (28/03) στο Ρέντη με στόχο να συνεχίσει με το απόλυτο στο ελληνικό πρωτάθλημα.