Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και τώρα το ευρωπαϊκό!

Και τώρα το ευρωπαϊκό!
Κυριακή, 1 Απριλίου 2018 - 12:10

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού κατάφερε το Σάββατο (31/3) να κατακτήσει ακόμη ένα τρόπαιο, επικρατώντας άνετα με 3-0 του Εθνικού Αλεξανδρούπολης κάνοντας «ερυθρόλευκο» ακόμη ένα Λιγκ Καπ.

Οι πανηγυρισμοί για τη σπουδαία αυτή επιτυχία, ωστόσο, σταματούν για λίγο, με τους «ερυθρόλευκους» να επικεντρώνονται στους τελικούς με τη Ραβένα για το Challenge Cup.

Οι Πειραιώτες δίνουν την Μ. Τετάρτη (4/4) στην Ιταλία τον πρώτο τελικό για τη συγκεκριμένη διοργάνωση και με ανεβασμένη τη ψυχολογία τους θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την κατάκτηση και του ευρωπαϊκού.

Ο κόσμος στη Σύρο, όπου διεξήχθη το Final 4 του Λιγκ Καπ ζήτησε από τους παίκτες να φέρουν στον Πειραιά το ευρωπαϊκό, επιθυμία που είναι αποφασισμένοι να κάνουν πράξη οι παίκτες του Φερνάντο Μπενίτεθ Μουνιόθ.

Ο επαναληπτικός αγώνας που θα κρίνει το αν οι «ερυθρόλευκοι» θα πάρουν το τρόπαιο θα κριθεί στο ΣΕΦ την Τετάρτη (11/4) με τα εισιτήρια να είναι διαθέσιμα στον κόσμο του Θρύλου, ο οποίος εξαφάνισε μέσα σε 24 ώρες περισσότερα από 5.000. Επομένως, οι φίλοι της ομάδας θα πρέπει να τρέξουν να προλάβουν για να πανηγυρίσουν ακόμη μία σπουδαία επιτυχία μαζί με τους παίκτες του Θρύλου.

Η διάθεση των εισιτηρίων μέσω του www.osfp.gr συνεχίζεται όλο το Σαββατοκύριακο, ενώ από την Δευτέρα θα ανοίξουν παράλληλα και τα σημεία πώλησης στο Τμήμα Μελών/Φιλάθλων στο στάδιο "Γ.Καραϊσκάκης" (κάτω από την Θύρα 19 στην εμπορική στοά) και από τα γραφεία του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. στην Πλατεία Αλεξάνδρας, στον Πειραιά. Τα σημεία πώλησης θα λειτουργήσουν από την Μεγάλη Δευτέρα 12:00 με 20:00 και την Μεγάλη Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη από τις 10:00 έως τις 18:00!

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 10€, 15€, 25€ (VIP-Court Seat).

Υπενθυμίζουμε ότι στον δεύτερο τελικό του CEV Challenge Cup, Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Ραβέννα, δεν ισχύουν οι κάρτες μέλους, κάρτες junior και οι κάρτες ελευθέρας εισόδου προπονητών / διαιτητών.

Διαβάστε επίσης

Οι αγώνες με τους Μακεδόνες

Οι αγώνες με τους Μακεδόνες

Η ΕΟΠΕ ανακοίνωσε τις ημέρες και τις ώρες των αγώνων των ημιτελικών του πρωταθλήματος της Volleyleague των γυναικών, με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει τους Μακεδόνες.

Δεν σταματάει να σηκώνει τρόπαια

Δεν σταματάει να σηκώνει τρόπαια

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλης Κουντούρης έχει χάσει το μέτρημα με τις κούπες που κατακτά κάθε χρόνο ο Θρύλος, ωστόσο δεν κουράζεται ποτέ να σηκώνει Κύπελλα.