Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δίπλα στον Θρύλο πάντα και παντού οι ΓΑΥΡΟΙ (vids)

Δίπλα στον Θρύλο πάντα και παντού οι ΓΑΥΡΟΙ (vids)
Κυριακή, 1 Απριλίου 2018 - 11:06

Παντού και πάντα δίπλα σε όλες τις ομάδες του Ολυμπιακού βρίσκονται οι ΓΑΥΡΟΙ και αυτό το απέδειξαν και το Σάββατο (31/03).

Ο κόσμος του Θρύλου έδωσε δυναμικό «παρών» τόσο στο Καρπενήσι, δίνοντας ώθηση στη γυναικεία ομάδα πόλο του Θρύλου να φτάσει στην κατάκτηση της κούπας, όσο και στην ανδρική ομάδα βόλεϊ των «ερυθρόλευκων» στη Σύρο, πανηγυρίζοντας το τρόπαιο του Λιγκ Καπ.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού απέδειξαν περίτρανα για ακόμη μία φορά ότι όπου και αν παίζει η αγαπημένη τους ομάδα, εκείνοι θα βρίσκονται στο πλευρό τους και θα τους βοηθούν με τη δυνατή φωνή τους για νέες επιτυχίες.

Αυτός ο κόσμος έχει φέρει το σύλλογο στην κορυφή της Ελλάδος τα πάρα πολλά τελευταία χρόνια, αποτελώντας τη δύναμη της ομάδας, η οποία είναι κυρίαρχη με τη βοήθεια των ΓΑΥΡΩΝ σε όλα τα αθλήματα.

Δείτε τα βίντεο από τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό από τους φίλους της ομάδας στο Καρπενήσι και στη Σύρο να πανηγυρίζουν τις κατακτήσεις ακόμη δύο Κυπέλλων.

《Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό》

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp) στις

Διαβάστε επίσης

Δεν σταματάει να σηκώνει τρόπαια

Δεν σταματάει να σηκώνει τρόπαια

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλης Κουντούρης έχει χάσει το μέτρημα με τις κούπες που κατακτά κάθε χρόνο ο Θρύλος, ωστόσο δεν κουράζεται ποτέ να σηκώνει Κύπελλα.

Και τώρα το ευρωπαϊκό!

Και τώρα το ευρωπαϊκό!

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Θρύλου πανηγύρισε το Λιγκ Καπ το Σάββατο (31/3) και πλέον επικεντρώνεται στους τελικούς με την Ραβένα, με τον πρώτο τελικό να πραγματοποιείται στην Ιταλία την Μ. Τετάρτη (4/4).

Υπερκούπωση!

Υπερκούπωση!

Ένα ακόμη συνηθισμένο Σάββατο για τον Ολυμπιακό, ο οποίος κατέκτησε ακόμη δύο τρόπαια, φτάνοντας τα 10 για τη φετινή σεζόν.