Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αναχώρησε για Ιταλία με στόχο το πρώτο βήμα για το ευρωπαϊκό (pic)

Αναχώρησε για Ιταλία με στόχο το πρώτο βήμα για το ευρωπαϊκό (pic)
Δευτέρα, 2 Απριλίου 2018 - 16:05

Με προορισμό την Ιταλία «πέταξε» το μεσημέρι της Μ. Δευτέρας (02/02) η αποστολή της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού, όπου την Μ. Τετάρτη θα αντιμετωπίσει τη Ραβένα στον πρώτο τελικό για το Challenge Cup.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι έτοιμοι να γράψουν ιστορία σηκώνοντας ακόμη έναν ευρωπαϊκό τίτλο στην ιστορία τους, με τον κόσμο της ομάδας να διψά για το πολυπόθητο τρόπαιο.

Οι παίκτες του Θρύλου, βλέποντας, τους ΓΑΥΡΟΥΣ να δημιουργούν ουρές για να κλείσουν θέση στον επαναληπτικό της ρεβάνς στο ΣΕΦ (11/04) παίρνουν ώθηση και θα τα δώσουν όλα, ώστε να κάνουν το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού.

Αναλυτικά η αποστολή των «ερυθρόλευκων» αποτελείται από τους: Κώστα Χριστοφιδέλη, Γιάννη Ρουμελιωτάκη, Νίκο Ζουπάνη, Μίκο Οϊβάνεν, Κώστα Στιβαχτή, Γιώργο Στεφάνου, Γιώργο Πετρέα, Μάρκους Μπέμε, Άκη Δαρίδη, Ανδρέα Ανδρεάδη, Φαμπιάν Ντρζίζγκα, Παρασκευά Τσέλιο, Τόντορ Αλεξίεφ, Γερούν Ράουβερντικ.

Δείτε τη φωτογραφία που ανάρτησε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός:

Destination Milano Linate... final destination Ravenna! #osfp #osfpgr #olympiacos #olympiacossfp #volley #volleyball #VolleyballMen #CEVChallengeCupM #final

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp) στις μ PDT

Διαβάστε επίσης

Ξεκίνησε η διάθεση εισιτηρίων για τον τελικό με τη Ραβένα

Ξεκίνησε η διάθεση εισιτηρίων για τον τελικό με τη Ραβένα

Εκτός από το internet ο κόσμος του Θρύλου μπορεί να προμηθεύεται «μαγικά χαρτάκια» για τον μεγάλο ευρωπαϊκό τελικό στο ΣΕΦ από το γραφείο του τμήματος μελών/φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης» και από τα γραφεία του Ερασιτέχνη.