Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Από νωρίς στο ΣΕΦ

Από νωρίς στο ΣΕΦ
Τετάρτη, 11 Απριλίου 2018 - 17:13

Το gavros.gr βρίσκεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και θα σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις πριν την έναρξη του μεγάλου τελικού του Ολυμπιακού κόντρα στη Ραβένα.

Τα πάντα είναι έτοιμα στο Φαληρικό γήπεδο και μέσα από το gavros.gr θα μπορέσετε να ζήσετε όλο το pre game της αναμέτρησης.

Διαβάστε επίσης

Από τα εκδοτήρια του ΣΕΦ και μέσω Ίντερνετ τα τελευταία εισιτήρια

Από τα εκδοτήρια του ΣΕΦ και μέσω Ίντερνετ τα τελευταία εισιτήρια

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ενημέρωσε τον κόσμο του για τα μαγικά χαρτάκια που έχουν απομείνει για τον τελικό της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Θρύλου με τη Ραβένα. Δεν είναι απαραίτητη η επίδειξη ταυτότητας και έτσι δεν θα υπάρξει συνωστισμός στα εκδοτήρια.

Μπούρσα-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ LIVE

Μπούρσα-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ LIVE

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ των «ερυθρόλευκων» αντιμετωπίζει στην Τουρκία την Μπούρσα με στόχο να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ του πρώτου αγώνα και να φέρει το ευρωπαϊκό πίσω στην Ελλάδα. Live από το gavros.gr στις 18:00/CS7.

Η... αγωνία της αρχηγού

Η... αγωνία της αρχηγού

Το μυαλό της Φιλιώς Μανωλιουδάκη θα βρίσκεται σήμερα στους δύο τελικούς του βόλεϊ όπου ο Θρύλος διεκδικεί την ευρωπαϊκή κούπα.

«ΟΛΟΙ ΣΕΦ»

«ΟΛΟΙ ΣΕΦ»

Η Θύρα 7 ενημέρωσε πως έχουν απομείνει μόλις 250 συνδεσμιακά εισιτήρια για τον τελικό της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού με τη Ραβένα.