Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πλησιάζει στο τρεμπλ!

Πλησιάζει στο τρεμπλ!
Σάββατο, 21 Απριλίου 2018 - 14:06

Έτοιμες να κάνουν ακόμη ένα βήμα προς την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος και ενός ιστορικού τρεμπλ είναι οι παίκτριες της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκες» αντιμετωπίζουν το απόγευμα της Κυριακής (22/04) τον Άρη στη Θεσσαλονίκη με στόχο να κάνουν το 2-0 στη σειρά των τελικών του ελληνικού πρωταθλήματος.

Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν για τον Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, ο οποίος βλέπει τις αθλήτριές του να είναι αποφασισμένες να τελειώσουν όσο πιο γρήγορα τη σειρά, κατακτώντας όλες τις κούπες σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο τρίτος τελικός είναι προγραμματισμένος για τη Δευτέρα 30 Απριλίου (19:00) στο Ρέντη.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Κατερίνα Γιώτα, Τζίνα Λαμπρούση, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Χαρά Παπαδοπούλου, Γιάνα Φραντζίσκα Πολ, Στέφανι Νιεμέρ, Αλίκη Κωνσταντινίδου, Έλενα Μιλεντίγεβιτς.

Διαβάστε επίσης

«Να κάνουμε το δεύτερο βήμα»

«Να κάνουμε το δεύτερο βήμα»

Η Αρέτα Κονόμη τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκες» θέλουν τη νίκη κόντρα στον Άρη, ώστε να πλησιάσουν στην κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλήματος.

«Θα φτύσουμε... αίμα»

«Θα φτύσουμε... αίμα»

Τα πάντα προκειμένου ο Ολυμπιακός να βρεθεί στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος θα κάνουν οι παίκτες του Θρύλου, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Κώστα Χριστοφιδέλη.