Ντουντούκα
Η σειρά της Λουντογκόρετς...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Προσπάθησαν να πλήξουν το κύρος της διοργάνωσης!»

«Προσπάθησαν να πλήξουν το κύρος της διοργάνωσης!»
Τρίτη, 24 Απριλίου 2018 - 21:00

Δικαίωση για τον Ολυμπιακό αναφορικά με ό,τι έλεγαν οι άνθρωποί του πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θέλησε τεχνηέντως να δημιουργήσει κλίμα στη Ρόδο για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντά της. Κι αυτό δεν το είπαν μονάχα οι «ερυθρόλευκοι». Το αναφέρει και η Ομοσπονδία. Η ΕΟΠΕ με ανακοίνωσή της καυτηριάζει τη στάση των Θεσσαλονικέων και τις κινήσεις τους, που μοναδικό στόχο είχαν να πλήξουν το κύρος της διοργάνωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας: «Με την επιτυχή ολοκλήρωση του final-4 στο Φαληράκι της Ρόδου το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Ο.ΠΕ και ο πρόεδρος Γιώργος Καραμπέτσος ευχαριστούν θερμά τον Δήμαρχο Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο, τον πρόεδρο της ΔΟΠΑΡ Στέφανο Κυριαζή και όλους όσοι συνέβαλαν στην άρτια διοργάνωση.

Η Ε.Ο.ΠΕ υπενθυμίζει σε όλους ότι οι αγώνες στο Φαληράκι ήταν ειδικής διαχείρισης και με υπουργική απόφαση απαγορεύτηκε η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση οπαδών, σε άριστη συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία.

Και οι τρεις αγώνες του final4 πραγματοποιήθηκαν σε γεμάτο γήπεδο στο Φαληράκι της Ρόδου, επιβεβαιώνοντας την επιλογή μας για διοργάνωση στην επαρχία, με τους τοπικούς φίλους του αθλήματος να απολαμβάνουν θέαμα υψηλού επιπέδου, με αντίστοιχου επιπέδου διαιτησία.

Η οργανωτική επιτροπή και η Ε.Ο.ΠΕ. αποφάσισαν να διαθέσουν από 15 προσκλήσεις στα τέσσερα συμμετέχοντα σωματεία και με προεγγραφή εισιτήρια στους κατοίκους της Ρόδου βάσει της υπουργικής απόφασης, με ξεκάθαρη διαδικασία, η οποία και απέδωσε. Κάποιοι βέβαια αποφάσισαν τεχνηέντως να μην αποδεχθούν και ακολουθήσουν για λόγους πολιτικής τη διαδικασία τη μια ημέρα και να την αποδεχθούν και εφαρμόσουν την επομένη για λόγους συμφέροντος.

Οι ίδιοι προσπάθησαν να πλήξουν το κύρος της διοργάνωσης καθυστερώντας κατά 25 λεπτά την έναρξη του πρώτου ημιτελικού.

Επίσης, για τους ελάχιστους οπαδούς που χρησιμοποίησαν υβριστικά συνθήματα, ονομαστικά σε πρόσωπα και ομάδες, η Ε.Ο.ΠΕ. καταδικάζει απερίφραστα τη συμπεριφορά τους.

Ελπίζουμε ότι ήταν η τελευταία φορά που οι διοικήσεις των ομάδων επιδόθηκαν σε ποδοσφαιρικές πρακτικές και ανακοινώσεις, οι οποίες δεν βοηθούν στην αναβάθμιση του αθλήματος».

Διαβάστε επίσης

Έτοιμος για την πρώτη νίκη

Έτοιμος για την πρώτη νίκη

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Τετάρτη (25/04) την Κηφισιά στα ημιτελικά του πρωταθλήματος της Volleyleague και θέλει να ξεκινήσει νικηφόρα τη σειρά.