Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τον κόσμο δίπλα μας για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»

«Τον κόσμο δίπλα μας για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»
Τετάρτη, 2 Μαΐου 2018 - 14:06

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού ρίχνεται την Πέμπτη (03/05) στη μάχη των τελικών του ελληνικού πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Κώστας Χριστοφιδέλης με δηλώσεις του έδωσε το σύνθημα για την κατάκτηση του τίτλου από τους Πειραιώτες, τονίζοντας ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του είναι πανέτοιμοι να σηκώσουν την κούπα, πετυχαίνοντας το βασικό τους στόχο από την αρχή της σεζόν.

Μάλιστα, ο αρχηγός του Θρύλου κάλεσε τον κόσμο να βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας, ώστε να καταφέρει να σηκώσει το τρόπαιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαστε πανέτοιμοι να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα το οποίο από την αρχή της χρονιάς έχουμε θέσει ως βασικότερο στόχο. Ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε στη σειρά των τελικών με τον ΠΑΟΚ. Νομίζω ότι μετά και την απώλεια του Κυπέλλου είναι λίγο ό,τι και να λέμε. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να μιλήσουμε στο γήπεδο. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο πόντο, να μας στηρίζει σε όλες τις στιγμές και στις εύκολες και στις δύσκολες και στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Διαβάστε επίσης

Πανέτοιμος για το πρώτο βήμα!

Πανέτοιμος για το πρώτο βήμα!

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον πρώτο τελικό με τον ΠΑΟΚ, την Πέμπτη (03/05, 19:00) στο «Μελίνα Μερκούρη».