Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μπαμ» με Άλισον Μέιφιλντ!

«Μπαμ» με Άλισον Μέιφιλντ!
Τρίτη, 26 Ιουνίου 2018 - 05:30

Μία ακόμα μεταγραφή από το «πάνω ράφι» είναι έτοιμη να ολοκληρώσει η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού. Ο Θρύλος είναι κοντά στην απόκτηση της σπουδαίας Αμερικανίδας ακραίας, Άλισον Μέιφιλντ!

Οι Πειραιώτες βρίσκονται σε συζητήσεις με την 29χρονη βολεϊμπολίστρια και αν όλα πάνε καλά, θα «ταράξουν» τα… νερά του παγκόσμιου βόλεϊ! Πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση, η οποία θα ανεβάσει ένα ακόμα επίπεδο την ομάδα του Ολυμπιακού.

Η Μέιφιλντ διαθέτει «βαρύ» βιογραφικό, με εμπειρίες και παραστάσεις από πολλά πρωταθλήματα. Στο μεταξύ, έχει μεγάλη εμπειρία από το CEV Champions League, το CEV Cup και αλλά και το CEV Challenge Cup, ενώ για δύο χρονιές ήταν καλεσμένη στα δοκιμαστικά για το κορεατικό πρωτάθλημα.

Είναι εκρηκτική ακραία και φημίζεται για τη φοβερή υποδοχή, ωστόσο είναι εξίσου πολύ καλή και σε επίθεση, σερβίς και μπλοκ. Μάλιστα, καρφώνει από τα 3,12μ. και μπλοκάρει στα 2,88μ.

Την καριέρα της την ξεκίνησε στο Πανεπιστήμιο του Κάνσας (2008-2011) και έπειτα, έπαιξε στην γαλλική Κλαμάρτ (2012-2013), στην ελβετική Ντουντίνγκεν (2014-2015), στις φιλανδικές Κανγκασάλα (2015-2016) και HPK (2016-2017) και την Σαν Μαρτίν (2017-2018) του Περού. Με την Σαν Μαρτίν μάλιστα, κατέκτησε την χρονιά που ολοκληρώθηκε, το πρωτάθλημα στη χώρα της Νότιας Αμερικής!

Παράλληλα αυτό το καλοκαίρι αγωνίστηκε με επιτυχία σε επίλεκτη ομάδα των ΗΠΑ, κατακτώντας την πρώτη θέση σε τουρνουά στο Βιετνάμ, με αντιπάλους από την Κίνα!

Είχε προπονητή τον Τζο Τρίνσεϊ, τον άμεσο συνεργάτη τον Θρύλου του παγκόσμιου βόλεϊ και Ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής των ΗΠΑ, Καρτς Κίραλι!

Είναι χαρακτηριστικό ότι προτάθηκε ανεπιφύλαχτα στους «ερυθρόλευκους» από τον Τρίνσεϊ, ο οποίος γνωρίζει και την Στέφανι Νιεμέρ.

Διαβάστε επίσης