Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να φτάσουμε και τη νέα σεζόν όσο πιο ψηλά μπορούμε»

«Να φτάσουμε και τη νέα σεζόν όσο πιο ψηλά μπορούμε»
Τρίτη, 26 Ιουνίου 2018 - 13:58

Η Αλίκη Κωνσταντινίδου ανανέωσε το συμβόλαιό της με τον Ολυμπιακό για ακόμη ένα χρόνο, με την ίδια στις πρώτες της δηλώσεις να μην κρύβει την χαρά της για το γεγονός ότι θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στον Θρύλο.

Μάλιστα, η ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας της με τους «ερυθρόλευκους» έγινε ανήμερα των γενεθλίων της, κάτι το οποίο όπως επισήμανε την χαροποιεί ακόμη περισσότερο.

Η Ελληνίδα διεθνής κεντρική τόνισε ότι θα προσπαθήσει να συμβάλλει τα μέγιστα στην ομάδα, ώστε να φτάσει και τη νέα χρονιά όσο πιο ψηλά γίνεται, ενώ ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Μιχάλη Κουντούρη και τον μάνατζερ της ομάδας Νίκος Κατσιούρα για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που ανήμερα των γενεθλίων μου ανανεώνω τη συνεργασία μου με τον Ολυμπιακό. Μετά από μια τόσο δυνατή χρόνια, εύχομαι και φέτος να καταφέρουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε! Εγώ προσωπικά θα δίνω καθημερινά το 100% της ενέργειας μου για να πετύχουμε όλους τους στόχους μας. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια του Ολυμπιακού, τον πρόεδρο Μιχάλη Κουντούρη και τον μάνατζερ της ομάδας Νίκο Κατσιούρα για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου! Ανυπομονώ να ξαναβρεθούμε όλες μαζί στο γήπεδο!»

Διαβάστε επίσης