Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θέλουμε και πρόκριση και αήττητο»

«Θέλουμε και πρόκριση και αήττητο»
Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2018 - 23:19

Μία ακόμα νίκη, την τρίτη σερί στον έβδομο προκριματικό όμιλο για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, πανηγύρισε η εθνική μας ομάδα βόλεϊ Ανδρών, νικώντας με 3-0 σετ το Αζερμπαϊτζάν στην Αλεξανδρούπολη.

Σε δηλώσεις του, ο Γιώργος Πετρέας, ο οποίος σημείωσε δώδεκα πόντους, στάθηκε στο μέταλλο που έχει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα!

«Το επίπεδο αυτής της ομάδας φαίνεται σε κάθε παιχνίδι. Είμαστε καλύτεροι από τις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου, αλλά δεν πετάμε στα σύννεφα. Μπορούμε και δείχνουμε το ταλέντο που έχουμε που δεν μπορούσαμε τα προηγούμενα χρόνια. Ήρθαμε στην Αλεξανδρούπολη γιατί ευελπιστούσαμε να είναι ο κόσμος δίπλα μας σε μία δύσκολη περίοδο. Τους ευχαριστούμε που ήρθαν και μας στήριξαν και πιστεύω τους το ανταποδώσαμε με την εμφάνισή που είχαμε», τόνισε αρχικά, ο κεντρικός του Ολυμπιακού.

Και πρόσθεσε: «Η λογική που υπάρχει στα αποδυτήρια, είναι ότι παίζουμε για να νικάμε όλα τα παιχνίδια. Θα παίξουμε για να κερδίσουμε και τα έξι παιχνίδια του ομίλου, ασχέτως αν έχουμε προκριθεί. Αυτό που έχει η ομάδα την δεδομένη χρονική στιγμή είναι το μέταλλο να κερδίζει κάθε παιχνίδι και πρέπει αυτό να το συνηθίσουμε».

Τέλος, o Πετρέας είπε: «Από αύριο πάλι επιστρέφουμε στο γήπεδο, πριν πάμε στο Αζερμπαϊτζάν για να πάρουμε και εκεί την νίκη για την Ελλάδα και για όλα τα χρόνια που χάθηκαν».

Διαβάστε επίσης