Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είμαστε ένα βήμα πριν τον στόχο μας»

«Είμαστε ένα βήμα πριν τον στόχο μας»
Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2018 - 00:45

Την τρίτη σερί νίκη στον τρίτο προκριματικό όμιλο για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, πανηγύρισε η εθνική μας ομάδα βόλεϊ Γυναικών, καθώς νίκησε με 3-0 σετ την Ουκρανία στο Ζαπορόζιε.

Η Τζίνα Λαμπρούση παραχώρησε δηλώσεις και τόνισε, ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα παίζει χωρίς άγχος σε αυτά τα προκριματικά, για αυτό και κερδίζει εύκολα κάθε αντίπαλο.

«Σε κάθε αγώνα δίνουμε το 100% του εαυτού μας και αυτό φαίνεται. Προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για κάθε παιχνίδι και μπαίνουμε στο γήπεδο τελείως ελεύθερες και χωρίς άγχος! Μετά την Νορβηγία είχαμε αρκετές ημέρες ξεκούρασης και προπονηθήκαμε όπως έπρεπε για ένα τέτοιο παιχνίδι. Όλες οι ομάδες έχουν διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού και προετοιμαζόμαστε διαφορετικά για τον καθένα», δήλωσε αρχικά, η κεντρική του Ολυμπιακού.

«Με την Ουκρανία μπήκαμε με διάθεση από το πρώτο σερβίς και πήραμε τη νίκη που θέλαμε. Από την αρχή που ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας είχαμε ως στόχο να περάσουμε στο Ευρωπαϊκό και βρισκόμαστε ένα βήμα πριν το πετύχουμε. Θέλουμε να εξασφαλίσουμε την πρόκριση όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και με την καλύτερη βαθμολογία και βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο», πρόσθεσε.

Τέλος, υπογράμμισε: «Περιμένουμε με ανυπομονησία το επόμενο παιχνίδι με την Ουκρανία, στον Βόλο. Θέλουμε τον κόσμο να έρθει, όπως και στο πρώτο παιχνίδι, να μας στηρίξει για να πετύχουμε την τέταρτη νίκη μας και να τελειώσουμε την σειρά».

Διαβάστε επίσης