Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάνοπλος κόντρα στη Σαχτιόρ!

Πάνοπλος κόντρα στη Σαχτιόρ!
Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2018 - 21:16

Στη «μάχη» του CEV Cup θα ριχτεί την Πέμπτη το απόγευμα, η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες ξεκινούν με υψηλούς στόχους και φιλοδοξίες το φετινό ευρωπαϊκό τους ταξίδι, καθώς θα υποδεχθούν στο κλειστό του Ρέντη την Σαχτιόρ, για το πρώτο από τα δυο παιχνίδια της φάσης των «32» του θεσμού.

Ο Θρύλος θα τα δώσει όλα, με μοναδικό στόχο τη νικηφόρα εκκίνηση που θα δώσει στο σύνολο του Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ το πλεονέκτημα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη στην Λευκορωσία. Με τον Ισπανό τεχνικό να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του, καθώς δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα.

Πιο αναλυτικά, την «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελούν οι Μάρκους Μπέμε, Ανδρέας Φράγκος, Ραφαήλ Κουμεντάκης, Γκάβιν Σμιτ, Έμι Τερβαπόρτι, Γερούν Ράουβερντινκ, Γιώργος Στεφάνου, Γιώργος Πετρέας, Κώστας Χριστοφιδέλης, Κώστας Στιβαχτής, Νίκος Ζουπάνης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Άκης Δαρίδης και Παρασκευάς Τσέλιος.

Να σημειωθεί, ότι στην αναμέτρηση με την Σαχτιόρ ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior.

Διαβάστε επίσης