Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κλειδώνει» την πρόκριση με δύο σετ!

«Κλειδώνει» την πρόκριση με δύο σετ!
Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2018 - 08:44

Ώρα πρόκρισης για τον Ολυμπιακό! Η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Θρύλου αντιμετωπίζει (16:00) την Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ στο Μογκίλιοφ της Λευκορωσίας, με στόχο το πολυπόθητο «εισιτήριο» για τη φάση των «16» του CEV Cup.

Μετά την εμφατική νίκη (3-0) στο πρώτο ματς στο κλειστό του Ρέντη, οι Πειραιώτες βρίσκονται μόλις δύο σετ μακριά από τον επόμενο γύρο. Εκεί όπου σε περίπτωση που προκριθούν θα «πέσουν» με μία εκ των Μπούρσα και Αζαξιό.

Μπορεί οι «ερυθρόλευκοι» να χρειάζονται μόνο δύο νικηφόρα σετ για να συνεχίσουν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι, ωστόσο γνωρίζουν ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει. Παρόλα αυτά, ο Ολυμπιακός έχει το πάνω… χέρι στη σημερινή ρεβάνς της φάσης των «32». Τόσο λόγω του πλεονεκτήματος από την «τριάρα» στο Ρέντη όσο και από άποψη δυναμικότητας! Κάτι που φάνηκε και στον πρώτο αγώνα.

Να σημειωθεί, ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας ολοκληρώνουν σήμερα την προετοιμασία τους με πρωινή προπόνηση στην Λευκορωσία, ενώ υπενθυμίζεται, ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα για τον Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ. Με τον Ισπανό τεχνικό να υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του.

Συγκεκριμένα, την αποστολή των πρωταθλητών αποτελούν οι Μάρκους Μπέμε, Ανδρέας Φράγκος, Ραφαήλ Κουμεντάκης, Γκάβιν Σμιτ, Έμι Τερβαπόρτι, Γερούν Ράουβερντινκ, Γιώργος Πετρέας, Κώστας Χριστοφιδέλης, Κώστας Στιβαχτής, Νίκος Ζουπάνης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Άκης Δαρίδης, Παρασκευάς Τσέλιος και Γιώργος Στεφάνου.

Διαβάστε επίσης