Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νίκη και ξανά στην κορυφή!

Νίκη και ξανά στην κορυφή!
Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2018 - 09:01

Ήρθε η ώρα να επιστρέψει η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού εκεί που της αξίζει. Στην κορυφή! Τα κορίτσια του Θρύλου έχουν εμβόλιμη υποχρέωση με την εξ’ αναβολής αναμέτρηση της πέμπτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley League κόντρα στην Κόρινθο.

Οι νταμπλούχες Ελλάδας υποδέχονται την ομάδα της Κορίνθου, την Τετάρτη (16:00) στο κλειστό του Ρέντη, με στόχο τη νίκη που θα τις φέρει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Παράλληλα, η ομάδα του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς θέλει να δώσει συνέχεια στις θετικές εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει το τελευταίο διάστημα και συγκεκριμένα, στα ματς με την Βολερό και τον Πανναξιακό.

Να σημειωθεί, ότι την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι Κατερίνα Γιώτα, Αλίκη Κωνσαντινίδου, Μαρία Νομικού, Άλισον Μέιφιλντ, Ασημίνα Νικολογιάννη, Τζίνα Λαμπρούση, Έλενα Μιλεντίγεβιτς, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Λάουρα Έμοντς και Κατερίνα Ζακχαίου.

Διαβάστε επίσης

Στους «16» του CEV Cup ο Ολυμπιακός!

Στους «16» του CEV Cup ο Ολυμπιακός!

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Θρύλου πήρε τα 2 σετ που χρειαζόταν στην Λευκορωσία κόντρα στη Σαχτιόρ και προκρίθηκε στην επόμενη φάση της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.