Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με τον ΠΑΟΚ παίζουμε, όχι τον Φιλίποφ…

Με τον ΠΑΟΚ παίζουμε, όχι τον Φιλίποφ…
Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018 - 21:57
Αρθρογράφος: Διονύσης Βερβελές
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΕΡΒΕΛΕΣ

Ο κόσμος του Ολυμπιακού σίγουρα δεν ξεχνάει… Και όντως υπάρχει μια μεγάλη κινητοποίηση για τον αγώνα βόλεϊ με τον ΠΑΟΚ, την Τετάρτη το απόγευμα στο κλειστό του Ρέντη.

Ο κόσμος του Θρύλου θα είναι εκεί. Και ναι, υπάρχει ένα πρόσωπο που κεντρίζει το ενδιαφέρον. Αυτός, δεν είναι άλλος από τον πασαδόρο του ΠΑΟΚ και κολλητό του Γιώργου Σαββίδη, Ντίμα Φιλίποφ.

Ο πρώην πασαδόρος του Ολυμπιακού, διέγραψε (;) το παρελθόν του με κάποιες κινήσεις. Σίγουρα έχει βρεθεί απέναντι με την όλη του συμπεριφορά, μόνο που πρέπει να επισημάνουμε δύο πράγματα.

Αντίπαλος το απόγευμα της Τετάρτης, δεν είναι ο Φιλίποφ. Είναι ο ΠΑΟΚ. Αυτόν θέλει να κερδίσει ο Ολυμπιακός. Όσοι πάνε στο Ρέντη, δεν θα πρέπει να «τσιμπήσουν».

Έχουν δει αρκετά τα μάτια μας στο παρελθόν σε ανάλογα ματς. Ο κόσμος πρέπει να βοηθήσει την ομάδα να πάρει την νίκη χωρίς να γίνει το παραμικρό, που θα κοιτάξουν να το εκμεταλλευτούν. Αυτό, το γνωρίζουμε άπαντες. Το χειρότερο άλλωστε για την επιλογή του Φιλίποφ, θα είναι να φύγει ως ηττημένος από το Ρέντη… Αυτό για αρχή. Το αμέσως πιο χειρότερο, θα είναι να δει τον Ολυμπιακό να σηκώνει το πρωτάθλημα… Και αυτά θα γίνουν γιατί ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα και θα το αποδείξει…

Διαβάστε επίσης

Πανέτοιμος ο Ολυμπιακός!

Πανέτοιμος ο Ολυμπιακός!

Ο Θρύλος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει ΠΑΟΚ, με προπόνηση και βίντεο στο Ρέντη την Τρίτη το απόγευμα.

Μία ακόμα εύκολη νίκη

Μία ακόμα εύκολη νίκη

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κόντρα στο Μαρκόπουλο και επικράτησε με 3-0 σετ στο Ρέντη.