Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στα πρόθυρα... κρίσης ο ΠΑΟΚ!

Στα πρόθυρα... κρίσης ο ΠΑΟΚ!
Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2018 - 21:20

Τρικυμία εν κρανίω βρίσκονται στον ΠΑΟΚ μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες από τον Ολυμπιακό όσον αφορά το βόλεϊ των Ανδρών. Βλέπετε ο ένας τους στόχος έκανε ήδη φτερά (σ.σ. το τρόπαιο του Λιγκ Καπ) ενώ ο δεύτερος θα παιχτεί στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Ο Στάνκου μετά το πρώτο κιόλας ματς μεταξύ των δύο ομάδων στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη θεωρείται ήδη τελειωμένος και ψάχνεται ο αντικαταστάτης του.

Όμως στη Θεσσαλονίκη θέλουν να διώξουν και παίκτες. Όπως κάνουν τόσες και τόσες φορές. Μην ξεχνάμε ότι τα τελευταία χρόνια η ομάδα της Θεσσαλονίκης παίρνει παίκτες το καλοκαίρι και το χειμώνα αλλάζει σχεδόν όλη την ομάδα βλέποντας την μεγάλη διαφορά που έχει με τον Ολυμπιακό. Κάτι το οποίο θα γίνει και φέτος.

Τι κι αν νόμιζαν ότι έχουν φτιάξει την υπέρ-ομάδα. Τελικά η τρικυμία που τους έπιασε τους έφτασε μέχρι και στο να έχουν ακουστεί οι απόψεις ότι πρέπει να αποχωρίσει ο Τζούριτς. Ο οποίος το καλοκαίρι που μας πέρασε μας έλεγαν ότι είναι η μεγαλύτερη βόμβα του φετινού καλοκαιριού.

Και για να μην νομίζετε δηλαδή ότι τα λέμε εμείς, έχουν αρχίσει ήδη και τα λένε και μόνοι τους. Συγκεκριμένα ο τιμ μάνατζερ της ομάδας, είχε δηλώσει πρόσφατα «Πρέπει να εντοπιστεί αυτό που είναι λάθος στην ομάδα. Πρέπει να γίνει η κατάλληλη αλλαγή με τον κατάλληλο άνθρωπο. Αυτό που μπορώ να πω με ειλικρίνεια, είναι ότι ερευνούμε για τα πρόσωπα που φταίνε. Όλα είναι σε κρίση, η αλλαγή προπονητών, η αλλαγή αθλητών. Ότι είναι να γίνει θα γίνει άμεσα».

Διαβάστε επίσης

Ασταμάτητοι!

Ασταμάτητοι!

Τρίτο φετινό ευρωπαϊκό ματς, ισάριθμες νίκες για τους «ερυθρόλευκους» και δεύτερο «διπλό».