Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το χριστουγεννιάτικο «δώρο» λέγεται... Αλεξίεφ;

Το χριστουγεννιάτικο «δώρο» λέγεται... Αλεξίεφ;
Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2018 - 19:31

Πλησιάζουν Χριστούγεννα και πολλές φορές, εκεί που δεν το περιμένει, έρχονται τα «δώρα»! Κάτι που περιμένουν πώς και πώς οι οπαδοί του Ολυμπιακού. Κι αυτή τη φορά ίσως το «δώρο» να αφορά το τμήμα βόλεϊ ανδρών. Το «δώρο» έχει και όνομα… Τοντόρ Αλεξίεφ.

Ο Βούλγαρος ακραίος, ο οποίος την περσινή χρονιά ήταν ο MVP του πρωταθλήματος, το καλοκαίρι που μας πέρασε άφησε τον Ολυμπιακό για την Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ο 35χρονος άσος βρήκε στην Πορτογαλία μια τελείως ανοργάνωτη ομάδα και κάνει προσπάθειες προκειμένου να αποχωρήσει από την ομάδα της Ιβηρικής χερσονήσου.

Και κάπου εκεί ξεκινάει να εμπλέκεται και το όνομα του Ολυμπιακού. Κυρίως γιατί όπως λέει προς κάθε κατεύθυνση ο Αλεξίεφ, σαν τον Ολυμπιακό δεν συνάντησε άλλη ομάδα στην καριέρα του! Κι αυτά που έζησε πέρσι στο Ρέντη, έχουν χαραχθεί ανεξίτηλα στη μνήμη του. Εξάλλου, ο Βούλγαρος ακραίος είχε αποκτήσει ξεχωριστή σχέση με τον κόσμο του Ολυμπιακού.

Το σενάριο που «κυκλοφορεί» τα τελευταία 24ωρα θέλει τις δύο πλευρές να είναι σε ανοικτή… γραμμή. Ωστόσο για να υπάρξει κάτι χειροπιαστό θα πρέπει πρώτα ο Αλεξίεφ να αποδεσμευθεί από την ομάδα της Λισαβόνας..

Διαβάστε επίσης

Στα πρόθυρα... κρίσης ο ΠΑΟΚ!

Στα πρόθυρα... κρίσης ο ΠΑΟΚ!

Οι δύο σερί ήττες από τον Ολυμπιακό προκαλούν κλυδωνισμούς και η λύση είναι μια! Λίφτινγκ στην… υπέρ-ομάδα του καλοκαιριού.