Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έσκασε η «βόμβα»! Ο Αλεξίεφ επιστρέφει στον Ολυμπιακό!

Έσκασε η «βόμβα»! Ο Αλεξίεφ επιστρέφει στον Ολυμπιακό!
Τετάρτη, 26 Δεκεμβρίου 2018 - 22:44
Αρθρογράφος: Γιώργος Ουσταμανωλάκης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Είναι γεγονός! Ο Τόντορ Αλεξίεφ επιστρέφει στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» πυροδότησαν τη «βόμβα» με τον Βούλγαρο ακραίο και όπως γίνεται αντιληπτό ανεβάζουν κατακόρυφα το επίπεδό τους.

Ο 35χρονος επιστρέφει στους Πειραιώτες, προκειμένου να τους βοηθήσει να διατηρήσουν τα κεκτημένα στην Ελλάδα, αλλά και για να τους ωθήσει στην υπέρβαση στην Ευρώπη, εκεί όπου η ομάδα βρίσκεται με το ένα πόδι στους «8» του CEV Cup.

Ο Αλεξίεφ έδειξε και στην πρώτη του θητεία στον Θρύλο το τι μπορεί να κάνει μέσα στο τάραφλεξ, «καρφώνοντας» συνεχώς όλους τους αντιπάλους των «ερυθρόλευκων», κερδίζοντας μάλιστα και τον τίτλο του MVP του περυσινού πρωταθλήματος.

Αυτό θα πράξει και στο υπόλοιπο της σεζόν, με τον Βούλγαρο να αναμένεται άμεσα να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, επισημοποιώντας την επιστροφή του στο Λιμάνι.

Να σημειωθεί, ότι εκτός από τον Βούλγαρο οι Πειραιώτες σύμφωνα με πληροφορίες είναι διατεθειμένοι να κάνουν δικούς τους και τους Σμαραγδή, Παπαλεξίου.

Ο πρώτος αναμένεται να επιστρέψει και εκείνος στο Ρέντη, ενώ ο δεύτερος αποτελεί μία ακόμη επένδυση στο μέλλον για τους «ερυθρόλευκους».

Οι μεταγραφικές κινήσεις των Πειραιωτών δείχνουν ξεκάθαρα ότι η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού θέλει να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την ομάδα, ώστε να καταφέρει και τη φετινή σεζόν να κατακτήσει όλους τους στόχους της.

Διαβάστε επίσης

«Πρώτη» στο Ρέντη για την Εθνική

«Πρώτη» στο Ρέντη για την Εθνική

Η Εθνική ομάδα βόλεϊ ανδρών ξεκινάει σήμερα την προετοιμασία της για τους δύο αγώνες με Σουηδία και Λουξεμβούργο για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Το «My Olympic Experience» ξεκινά… (vid)

Το «My Olympic Experience» ξεκινά… (vid)

Το μήνυμα της αρχηγού της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού, Στέλλας Χριστοδούλου, που στηρίζει έμπρακτα αυτή την πρωτοβουλία.