Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάει και ο Στάνκου!

Πάει και ο Στάνκου!
Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2018 - 14:00

Το είχαμε αναφέρει εδώ και πολλές ημέρες μέσα από το gavros.gr. Οι δύο σερί ήττες που έκανε ο ΠΑΟΚ στο βόλεϊ από τον Ολυμπιακό ήταν καταδικαστικές για τον Σέρτζιου Στάνκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ θα «πλήρωνε» αυτές τις δύο ήττες.

Είναι το εύκολο «θύμα», εξάλλου, ενώ την ίδια τύχη θα έχουν και δύο ξένοι, οι Χιμένες και Μάρκες που ετοιμάζουν κι εκείνοι… βαλίτσες για να αποχαιρετήσουν τη Θεσσαλονίκη. Έτσι είναι αυτά. Η «παρένθεση» τέλειωσε, ο Ολυμπιακός κυριαρχεί ξανά στο φιλέ και το μόνο που θα συμβαίνει είναι να σας νικά συνεχώς!

Με τη σχετική ανακοίνωση να αναφέρει: «Το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Σέρτζιου Στάνκου. Τον ευχαριστεί για την μέχρι τώρα προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Διαβάστε επίσης

Ένας είναι ο ΘΡΥΛΟΣ της Ευρώπης! (vids)

Ένας είναι ο ΘΡΥΛΟΣ της Ευρώπης! (vids)

Η Ελλάδα στην κορυφή, στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, με τις τεράστιες επιτυχίες που σημείωσε ο Ολυμπιακός. Τέσσερις τελικοί, δύο ευρωπαϊκές κούπες!

Αντίστροφη μέτρηση για Αλεξίεφ!

Αντίστροφη μέτρηση για Αλεξίεφ!

Θέμα… ωρών να φορέσει ξανά ο Βούλγαρος ακραίος τα ερυθρόλευκα. Απομένει να στείλει η Σπόρτινγκ Λισαβόνας τη λύση του συμβολαίου του.

Το «My Olympic Experience» ξεκινά… (vid)

Το «My Olympic Experience» ξεκινά… (vid)

Το μήνυμα της αρχηγού της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού, Στέλλας Χριστοδούλου, που στηρίζει έμπρακτα αυτή την πρωτοβουλία.