Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρωτοχρονιάτικο «μπαμ» με Ρίγκαν Χουντ Σκοτ!

Πρωτοχρονιάτικο «μπαμ» με Ρίγκαν Χουντ Σκοτ!
Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2018 - 23:32

Μετά την αποχώρηση της Μέιφιλντ, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού κινήθηκαν πολύ γρήγορα για να βρουν την αντικαταστάτριά της. Και βρήκαν μια πολύ καλή και έμπειρη παίκτη. Την 35χρονη Ρίγκαν Χουντ Σκοτ. Η πρώην διεθνής ακραία με την εθνική ομάδα των ΗΠΑ που είναι πολύ κοντά στον Θρύλο και έρχεται να βοηθήσει με την εμπειρία της και την ποιότητά της.

Με μεγάλη θητεία στην εθνική ομάδα της χώρας της, με «πλούσια» καριέρα σε πολλές ομάδες στην Ευρώπη και με ύψος 1,88μ. είναι παίκτρια που μπορεί να κάνει τη διαφορά και να δώσει στον Ολυμπιακό πολλά, σε αρκετά σημεία του παιχνιδιού. Η Αμερικανίδα ακραία που ήταν στο παρελθόν βασικό στέλεχος της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ, έχει κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στους Παναμερικανικούς αγώνες του 2011 και την 6η θέση στο Παγκόσμιο Γκραν Πρι το 2013.

Με μεγάλη θητεία στην Ευρώπη, ενώ τώρα αγωνίζεται στην Ιταλία με την Σκαντίντσι. Στο παρελθόν φόρεσε τη φανέλα των Αλμπαθέτε και Ικάρο Πάλμα (Ισπανία), Τερβίλ Φλοράντζ και Μιλού (Γαλλία), Μπακού (Αζερμπαϊτζάν), Δυναμό Βουκουρεστίου (Ρουμανία), Ιλέρ Μπανκάς και Σαριέγι Μπελεντίγεσπορ (Τουρκία) και Νταμπρόβα Γκόρνιτσα (Πολωνία).

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι σε ανοικτή... γραμμή με την Ρίγκαν Χουντ Σκοτ, όπως είναι το πλήρες όνομά της, και προσπαθούν να κλείσουν μια πολύ σπουδαία μεταγραφή για να αντικαταστήσει την Μέιφιλντ, η οποία δεν ικανοποίησε με την παρουσία της στην χώρα μας και αποχώρησε πριν από λίγες ημέρες για την πατρίδα της. Κι αν τελικά ευοδωθούν αυτές οι διαπραγματεύσεις και η Αμερικανίδα ακραία δώσει τα χέρια με τον Ολυμπιακό, θα είναι το πρωτοχρονιάτικο «μπαμ» του Θρύλου!

Διαβάστε επίσης

Σπουδαία επένδυση με Παπαλεξίου!

Σπουδαία επένδυση με Παπαλεξίου!

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του 19χρονου Γιώργου Παπαλεξίου, ο οποίος θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο την ανδρική ομάδα βόλεϊ του Θρύλου.

Επέστρεψε στον Θρύλο και ο Σμαραγδής!

Επέστρεψε στον Θρύλο και ο Σμαραγδής!

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον διεθνή κεντρικό, ο οποίος επιστρέφει στους «ερυθρόλευκους» για να πανηγυρίσει νέες επιτυχίες και τίτλους.