Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επέστρεψε στον Θρύλο και ο Σμαραγδής!

Επέστρεψε στον Θρύλο και ο Σμαραγδής!
Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2018 - 12:22

Στον Ολυμπιακό επέστρεψε και επίσημα ο Νίκος Σμαραγδής. Ο Έλληνας διεθνής κεντρικός ανακοινώθηκε από τον Ερασιτέχνη Θρύλο, ο οποίος πλέον αποκτά ακόμη ένα πολύ μεγάλο «όπλο» με στόχο την επίτευξη των στόχων του σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Μετά, λοιπόν, την επιστροφή του Τόντορ Αλεξίεφ και ο Νίκος Σμαραγδής θα φορέσει ξανά τη φανέλα του Ολυμπιακού, ανεβάζοντας με την εμπειρία και τις ικανότητές του ακόμη περισσότερο το επίπεδο των Πειραιωτών.

Οι «ερυθρόλευκοι» και με αυτή τους την κίνηση δείχνουν ξεκάθαρα τους υψηλούς τους στόχους για τη φετινή σεζόν, οι οποίοι είναι τόσο η διατήρηση των σκήπτρων στην Ελλάδα όσο και το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη με την κατάκτηση του CEV Cup.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.-Τ.Α.Α. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Έλληνα διεθνή κεντρικό Νίκο Σμαραγδή (18/2/1982, 2.02μ.) ο οποίος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο».

Διαβάστε επίσης

Επέστρεψε και «διψά» για νέους τίτλους με τον Θρύλο!

Επέστρεψε και «διψά» για νέους τίτλους με τον Θρύλο!

Ο Τόντορ Αλεξίεφ είναι ξανά παίκτης του Ολυμπιακού, με τον Βούλγαρο ακραίο να ανυπομονεί να αγωνιστεί με την ερυθρόλευκη φανέλα μπροστά στους καλύτερους οπαδούς του κόσμου, όπως τόνισε ο ίδιος σε δηλώσεις του.