Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Από την... αρχή για την πρόκριση!

Από την... αρχή για την πρόκριση!
Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019 - 22:00

Στο πρώτο ματς για τους «16» του CEV Καπ ο Ολυμπιακός είχε νικήσει με 3-1 σετ (25-22, 25-19, 23-25, 25-19) μέσα στην Τουρκία την Μπουγιουκσεχίρ. Κάνοντας το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Την Πέμπτη (17/01, 18:00) είναι το δεύτερο ματς στο «Μελίνα Μερκούρη».

Άπαντες στον Ολυμπιακό έχουν «σβήσει» αυτό το ματς από τη μνήμη τους και αντιμετωπίζουν τον επαναληπτικό λες και είναι το πρώτο ματς. Ξέρουν πώς έχουν το αβαντάζ από την νίκη στην Τουρκία, αλλά δεν θα μπουν με στόχο να υπερασπιστούν τη νίκη της πρώτης αναμέτρησης. Αλλά με το σκεπτικό πώς όλα ξεκινούν από την αρχή, «κυνηγώντας» τη νίκη και μπροστά στον κόσμο τους.

Το ευχάριστο για τον Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ είναι η απουσία προβλημάτων, αλλά και η ανεβασμένη ψυχολογία μετά την 40ή συνεχόμενη νίκη στην Ελλάδα, στο ματς με την ΑΕΚ. Θυμίζουμε πώς αύριο στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού είναι και ο Μπέμε, ενώ ο Αλεξίεφ και ο Σμαραγδής θα κάνουν το φετινό ευρωπαϊκό τους ντεμπούτο με τους «ερυθρόλευκους».

Την αποστολή για το ματς με την Μπουγιουκσεχίρ αποτελούν οι Ραφαήλ Κουμεντάκης, Γκάβιν Σμιτ, Έμι Τερβαπόρτι, Γερούν Ράουβερντινκ, Γιώργος Στεφάνου, Γιώργος Πετρέας, Μάρκους Μπέμε, Κώστας Χριστοφιδέλης, Κώστας Στιβαχτής, Νίκος Ζουπάνης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Άκης Δαρίδης, Νίκος Σμαραγδής και Τόντορ Αλεξίεφ.

Διαβάστε επίσης

Στο Ρέντη βγάζει το εισιτήριο για τους «8»

Στο Ρέντη βγάζει το εισιτήριο για τους «8»

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, υποδέχεται στις 18:00 στο Ρέντη την Μπουγιουκσεχίρ και είναι πανέτοιμη να «σφραγίσει» την πρόκρισή της στα προημιτελικά του CEV Cup. Live στο gavros.gr/CS6.