Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να βοηθήσουν οι οπαδοί μας, να συνεχίσουμε την ευρωπαϊκή μας διαδρομή»

«Να βοηθήσουν οι οπαδοί μας, να συνεχίσουμε την ευρωπαϊκή μας διαδρομή»
Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019 - 00:22

Ο Ολυμπιακός έχει το αβαντάζ κόντρα στην Μπουγιουκσεχίρ για την πρόκριση μετά τη νίκη με 3-1 σετ στην Τουρκία. Αλλά το «διπλό» που έκανε δεν του εξασφαλίζει την πρόκριση! Κάτι που ξέρουν όλοι οι «ερυθρόλευκοι» πολύ καλά. Ειδικά ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ.

Με τον Ισπανό τεχνικό να εξηγεί πώς δεν πρέπει κανείς να παρασυρθεί από το πρώτο ματς και το αποτέλεσμα που πήρε εκεί ο Θρύλος. Όπως τόνισε: «Η αντίπαλος μας είναι μια πολύ καλή ομάδα και μπορεί να παίξει καλά σε κάθε παιχνίδι. Όλοι οι παίκτες είναι διεθνείς με την εθνική τους ομάδα, παίζουν μαζί όλη τη χρονιά και γι’ αυτό είναι μια επικίνδυνη ομάδα».

Με τον προπονητή του Ολυμπιακού να καλεί τους ΓΑΥΡΟΥΣ να δώσουν το «παρών» στο Ρέντη, λέγοντας: «Εμείς πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας, να τους πιέσουμε για να μην παίξουν άνετα και να εξελίξουμε την εμφάνισή μας από το προηγούμενο παιχνίδι. Σίγουρα θα είναι σκληρό παιχνίδι και γι’ αυτό θα χρειαστούμε τους φιλάθλους μας.

Να αγωνίζεσαι σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι πολύ σημαντικό για το σύλλογό μας και οι οπαδοί μας πρέπει να μας βοηθήσουν για να συνεχίσουμε την ευρωπαϊκή μας διαδρομή».

Διαβάστε επίσης

Στο Ρέντη βγάζει το εισιτήριο για τους «8»

Στο Ρέντη βγάζει το εισιτήριο για τους «8»

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, υποδέχεται στις 18:00 στο Ρέντη την Μπουγιουκσεχίρ και είναι πανέτοιμη να «σφραγίσει» την πρόκρισή της στα προημιτελικά του CEV Cup. Live στο gavros.gr/CS6.

Από την... αρχή για την πρόκριση!

Από την... αρχή για την πρόκριση!

Άπαντες στον Ολυμπιακό «έσβησαν» από το μυαλό τους τη νίκη 3-1 σετ στην έδρα της Μπουγιουκσεχίρ και βλέπουν τη ρεβάνς (17/01, 18:00) του Ρέντη σαν να είναι το πρώτο ματς.