Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κάναμε το πρώτο βήμα»

«Κάναμε το πρώτο βήμα»
Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2019 - 00:34

Ο Ολυμπιακός έκανε αυτό που έπρεπε στο ματς κόντρα στον Φοίνικα Σύρου, παίρνοντας τη νίκη και κάνοντας έτσι το πρώτο βήμα για την κατάκτηση και του φετινού Λιγκ Καπ.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής του Θρύλου Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ τόνισε στις δηλώσεις του «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά παίξαμε καλά και πήραμε τη νίκη που ήταν και ο στόχος μας. Είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες που τα έδωσαν όλα σήμερα, μόλις δυο μέρες μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Πρέπει να ελέγχουμε την κούραση σας με τα πολλά παιχνίδια που έχουμε σε Ελλάδα και Ευρώπη μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Έκαναν πολύ καλή προσπάθεια στο σημερινό παιχνίδι, έλεγξαν το ρυθμό μετά το πρώτο σετ και έτσι κάναμε το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του Λιγκ Καπ».

Διαβάστε επίσης

«Κερδίσαμε με σχετική άνεση»

«Κερδίσαμε με σχετική άνεση»

Ο Ραφαήλ Κουμεντάκης στις δηλώσεις του μετά το ματς με τον Φοίνικα Σύρου τόνισε ότι ο Θρύλος έκανε το πρώτο βήμα για τον πρώτο στόχο της σεζόν.

Δύο σετ και η πρώτη κούπα πιάνει Λιμάνι!

Δύο σετ και η πρώτη κούπα πιάνει Λιμάνι!

Ο Ολυμπιακός κάνοντας την ανατροπή πήρε τη νίκη με 3-1 σετ στη Σύρο κόντρα στον Φοίνικα και πλέον το Σάββατο στο Ρέντη θέλει δύο σετ για να κατακτήσει για μια ακόμα φορά το Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς».