Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Η ομάδα είναι συγκεντρωμένη για να κερδίσει και να συνεχίσει»

«Η ομάδα είναι συγκεντρωμένη για να κερδίσει και να συνεχίσει»
Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2019 - 01:31

Πανέτοιμη για την αναμέτρηση κόντρα στη Μπουργκάς είναι η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν με τον κόσμο στο πλευρό τους να κατακτήσουν τα τέσσερα σετ που χρειάζονται προκειμένου να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του CEV Καπ.

Ενόψει του ματς μίλησε ο προπονητής του Θρύλου, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ και τόνισε ότι οι ΓΑΥΡΟΙ θα δημιουργήσουν μια όμορφη ατμόσφαιρα, όχι όμως για την Μπουργκάς.

Αναλυτικά ο Ισπανός τεχνικός τόνισε: «H Μπουργκάς έχει έμπειρους και με καλή φυσική κατάσταση παίκτες. Έπαιξε ένα καλό παιχνίδι στη Βουλγαρία και σίγουρα θα είναι ένας σκληρός αγώνα.

Όλοι οι παίκτες δουλεύουν στη σωστή κατεύθυνση και η ομάδα είναι συγκεντρωμένη για να κερδίσει στο αυριανό ματς και να συνεχίσει στον επόμενο γύρο.
Ελπίζω ότι οι φίλαθλοι μας θα έρθουν και θα δημιουργήσουν όμορφη ατμόσφαιρα για εμάς και όχι για την ομάδα της Μπουργκάς για να μην μπορεί να παίξει κάποιο πόντο άνετα».

Διαβάστε επίσης

Με πάθος και ψυχή για την πρόκριση

Με πάθος και ψυχή για την πρόκριση

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο Ρέντη την Μπουργκάς και θέλει τέσσερα σετ για να πάρει την πρόκριση στους «4» του CEV Καπ. Live στις 17:00 στο gavros.gr/CS7.