Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο Final-4 οι Έφηβοι του Ολυμπιακού

Στο Final-4 οι Έφηβοι του Ολυμπιακού
Τρίτη, 12 Μαρτίου 2019 - 13:36

Μία ακόμα σημαντική επιτυχία, νέα διάκριση για τους «ερυθρόλευκους» σε ό,τι αφορά την Ακαδημία βόλεϊ και την ομάδα των Εφήβων. Οι οποίοι κατάφεραν και πήραν το εισιτήριο για την τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος.

Νίκησαν με 3-1 σετ τον Παμβοχαϊκό σε νοκ άουτ αγώνα και πήραν το εισιτήριο για το Final-4.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καλύτεροι από την αρχή, πήραν το πρώτο σουτ με 25-22, το δεύτερο με 25-18 και έφτασαν από εκεί πολύ κοντά στην πρόκριση. Ο Παμβοχαϊκός «απάντησε» και μείωσε σε 2-1 σετ, παίρνοντας το τρίτο με 25-23, αλλά ο Ολυμπιακός επέστρεψε δυνατά στο τέταρτο, το πήρε με 25-17 και επικράτησε με 3-1.

Η τελική φάση θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 22-24 Μαρτίου με τη συμμετοχή επίσης του Παναθηναϊκού, του Ηρακλή Πετοσφαίριση 2015 και του Πήγασου Πολίχνης.

ΓΑΣ ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ (-): Συναδινός, Κιούσης, Πέππας, Κωτσάκης, Νανόπουλος Α., Σαράντος / Καρακώστας (λ), Νανόπουλος Ηλ. (λ), Σακελλαρίου, Καρακάσης, Μπαρτζής, Γκατζογιάννης, Λαγάκης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ (Αντώνης Βουρδέρης): Ζωγραφάκης, Στράτος, Μπαραμπάτης, Μπεζάνι, Νάρτα, Μαγγανάς / Γεωργόπουλος (λ), Μαζωνάκης (λ), Σαπουτζής, Σγουρός.

Διαβάστε επίσης