Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Για να «καπαρώσει» την κορυφή!

Για να «καπαρώσει» την κορυφή!
Σάββατο, 23 Μαρτίου 2019 - 07:59

Το τελευταίο του ματς στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος δίνει το Σάββατο (23/3, 17:00 στο gavros.gr/ERT Sports) ο Ολυμπιακός!

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ αντιμετωπίζει στο Ρέντη τον ΠΑΟΚ και θέλει τη νίκη για να εξασφαλίσει και μαθηματικά το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Να θυμίσουμε, ότι οι πρωταθλητές την τελευταία αγωνιστική έχουν ρεπό.

Παράλληλα ο Θρύλος θέλει να δείξει σε ένα ακόμα ματς ποιος είναι το αφεντικό και στο φετινό πρωτάθλημα ενόψει της συνέχειας, αλλά και του ματς μεταξύ των δύο ομάδων στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Να θυμίσουμε ότι στην αναμέτρηση ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους και της Κάρτας Junior.

Διαβάστε επίσης

Θρύλε παίξε γερά!

Θρύλε παίξε γερά!

Οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονται δύο σετ για να είναι και μαθηματικά πρώτοι, αλλά ο στόχος τους είναι μια ακόμα φετινή νίκη με τον ΠΑΟΚ.

Στην «μάχη» της πρωτιάς ο κόσμος παίζει... μπάλα!

Στην «μάχη» της πρωτιάς ο κόσμος παίζει... μπάλα!

Η μοναδική ομάδα του Ερασιτέχνη που δεν έχει «κλειδώσει» την πρώτη θέση είναι το βόλεϊ Ανδρών. Αυτό θα κάνει σήμερα (17:00) στο Ρέντη με τον ΠΑΟΚ, αλλά χρειάζεται την ώθηση των «ερυθρόλευκων» οπαδών.