Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στη Σαντορίνη πριν το Final-4

Στη Σαντορίνη πριν το Final-4
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2019 - 16:18

Διαδικαστικό είναι το αυριανό ματς που δίνει ο Ολυμπιακός στη Σαντορίνη (30/3, 18:00) με αντίπαλο τον ΑΟ Θήρας. Οι κοπέλες του Ολυμπιακού έχουν εξασφαλίσει την πρώτη θέση και κοιτάζουν μπροστά. Το Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας που θα γίνει την άλλη εβδομάδα (5-6 Απριλίου) στις Σέρρες.

Το ματς με την ομάδα από τη Σαντορίνη θα είναι ένα καλό τεστ ενόψει Κυπέλλου, εκεί όπου οι «ερυθρόλευκες» στοχεύουν στην κατάκτηση του 9ου Κυπέλλου στη σειρά. Ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, καθώς η απουσία της Χίπε που λείπει εδώ και μεγάλο διάστημα, δεν αλλάζει τα πλάνα του.

Ο Σέρβος τεχνικός έχει στη διάθεσή τους, για το ματς με τον ΑΟ Θήρας, τις Κατερίνα Γιώτα, Αλίκη Κωνσταντινίδου, Μαρία Νομικού, Τζίνα Λαμπρούση, Έλενα Μιλεντίγεβιτς, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Κατερίνα Ζακχαίου, Λάουρα Έμοντς και Ρίγκαν Ελίζαμπεθ Χούντ Σκοτ.

Διαβάστε επίσης

«Διέλυσε» τον ΠΑΟΚ και βγήκε MVP ο Σμιτ!

«Διέλυσε» τον ΠΑΟΚ και βγήκε MVP ο Σμιτ!

Ο Καναδός διαγώνιος «κάρφωσε» σε ένα ακόμα ματς τους Θεσσαλονικείς και για έτσι αναδείχθηκε δίκαια πολυτιμότερος παίκτης της 21ης αγωνιστικής της Volleyleague.