Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι κούπες είναι αμέτρητες!

Οι κούπες είναι αμέτρητες!
Κυριακή, 7 Απριλίου 2019 - 09:26

Έτσι είναι η ζωή. Άλλοι είναι γεννημένοι για να κατακτούν τίτλους και άλλοι για να μην το ζουν ποτέ στη ζωή τους. Βράδυ Σαββάτου και ο Ολυμπιακός προσέθεσε δύο ακόμα τίτλους στο παλμαρέ του.

Τα κορίτσια του βόλεϊ έγραψαν ιστορία στις Σέρρες. Ένατο σερί Κύπελλο Ελλάδας! Μια «ερυθρόλευκη» δυναστεία που όχι απλά έχει εγκαθιδρυθεί, αλλά που διαρκώς μεγαλώνει, διαρκώς εξαπλώνεται, διαρκώς γράφει ιστορία.

Εννέα συνεχόμενες κατακτήσεις του Κυπέλλου Ελλάδας. Επιδόσεις που καμιά άλλη ομάδα δεν έχει πετύχει. Ούτε καν το έχει σκεφτεί! Οι κορίτσαροι του Ολυμπιακού, όμως, το έχουν κάνει πραγματικότητα. Οι φιλοδοξίες τους δεν έχουν ταβάνι. Πάντα κοιτάνε παραπάνω, πάντα βάζουν ψηλότερα τον πήχη.

Την ίδια ώρα η εφηβική ομάδα μπάσκετ του Θρύλου πρωταθλήτρια στην ΕΣΚΑΝΑ για τρίτη χρονιά στη σειρά. «Χρυσή» γενιά που δείχνει πώς αυτός ο σύλλογος έχει λαμπρό μέλλον. Η δουλειά που γίνεται και στις υποδομές αποδίδει με τον καλύτερο τρόπο.

Ένα ακόμα Σαββατόβραδο και η ιστορία θα γράψει πώς ο Ολυμπιακός προσέθεσε δύο ακόμα τίτλους στο ενεργητικό του. Την ώρα που άλλοι δεν μπορούν να κατακτήσουν ούτε έναν σε μια ολόκληρη σεζόν. Μόνο ο Θρύλος!

Διαβάστε επίσης

Αυτό θα πει ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!

Αυτό θα πει ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!

Ένατο σερί Κύπελλο για τα κορίτσια του Ολυμπιακού, με τον τραυματισμό της Γιώτα να είναι το πιο σημαντικό γεγονός. Μια κούπα που άφησε γλυκόπικρη γεύση στις «ερυθρόλευκες».