Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτό θα πει ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!

Αυτό θα πει ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!
Κυριακή, 7 Απριλίου 2019 - 15:17

Ημέρα χαράς ήταν η χθεσινή για τα κορίτσια του Ολυμπιακού στο βόλεϊ. Για όλα τα μέλη της ομάδας, για τη διοίκηση του Ερασιτέχνη Θρύλου. Ένατο Κύπελλο Ελλάδας στη σειρά κατέκτησαν. Κι όμως, το Final-4 στις Σέρρες άφησε γλυκόπικρη γεύση στις «ερυθρόλευκες», σε όλους μέσα στην ομάδα. Χαρά για τον τίτλο, στεναχώρια για τον σοβαρό τραυματισμό της Γιώτα στο αριστερό γόνατο!

Αυτό θα πει όμως ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη αθλητική ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, δεν είναι απλά μια ομάδα. Σε όλα τα αθλήματα. Μια ακόμα κούπα ήρθε, αλλά η στεναχώρια από τον τραυματισμό της Ελληνίδας διεθνούς κεντρικής την επισκίασε. Κανείς δεν το χάρηκε τόσο πολύ αυτό το Κύπελλο.

Όλες οι αθλήτριες, ο προπονητής, τα μέλη της ομάδας το αφιέρωσαν στην Κατερίνα. Όλοι δίπλα της, όλοι την στήριξαν από την πρώτη στιγμή και θα το κάνουν όσο δεν θα είναι μέσα στο τάραφλεξ. Αυτό είναι κάτι που αποτελεί μεγάλο αβαντάζ για τον Ολυμπιακό, για τις ομάδες του. Όλοι/όλες για έναν/μία και αντίστροφα.

Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, το πώς έχει καταφέρει να απογειωθεί ο Ερασιτέχνης αυτά τα χρόνια. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ο εγγυητής των επιτυχιών, των τίτλων. Ο Μιχάλης Κουντούρης πρόεδρος, που φροντίζει για να λειτουργούν όλα όπως πρέπει και ο σύλλογος διαρκώς να παραμένει στην κορυφή. Αλλά πάνω από όλα, ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Κι αυτό έχει συμβάλλει στις επιτυχίες.

Διαβάστε επίσης