Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Για το 2-0 επί του Φοίνικα Σύρου!

Για το 2-0 επί του Φοίνικα Σύρου!
Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019 - 08:28

Στο 2-0 επί του Φοίνικα Σύρου, στη σειρά των ημιτελικών των πλέι οφ του πρωταθλήματος, στοχεύει απόψε, Δευτέρα βράδυ (15/4, 20:00) η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού.

Μετά την άνετη πρώτη νίκη επί των νησιωτών, το Σάββατο (13/4), ο Θρύλος υποδέχεται εκ νέου (Live στο gavros.gr/EPT Sports HD) και πάλι στο κλειστό του Ρέντη τον Φοίνικα. Οι Πειραιώτες θέλουν να συνεχίσουν τις εξαιρετικές τους εμφανίσεις και να κερδίσουν ξανά, πριν η σειρά μεταφερθεί στην Σύρο, μετά τη διακοπή της Volleyleague, για την διεξαγωγή του Final-4 του Κυπέλλου, στην Ιεράπετρα.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι καλύτεροι από τον Φοίνικα, το έδειξαν και προχθές, όμως οφείλουν να το δείξουν και απόψε. Και το θετικό είναι, ότι θα αγωνιστούν χωρίς προβλήματα…

Διαβάστε επίσης

Όλοι Ρέντη για το 2-0!

Όλοι Ρέντη για το 2-0!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Φοίνικα Σύρου στις 20:00 και θέλει τους ΓΑΥΡΟΥΣ στο πλευρό του στο τελευταίο ματς πριν από τους αγώνες του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Τα λένε ξανά τη Δευτέρα (15/4)

Τα λένε ξανά τη Δευτέρα (15/4)

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει για δεύτερη φορά μέσα σε 48 ώρες τον Φοίνικα Σύρου για τα ημιτελικά των πλέι οφ της Volleyleague.

«Καλύτεροι σε όλους τους τομείς»

«Καλύτεροι σε όλους τους τομείς»

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς από την εικόνα της ομάδας του στη νίκη-πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος κόντρα στη Θέτιδα.