Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Του έλειψε η κόντρα μπάλα...

Του έλειψε η κόντρα μπάλα...
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019 - 22:45
Αρθρογράφος: Γιώργος Ουσταμανωλάκης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο Final-4 της Ιεράπετρας με δύο σημαντικές απουσίες. Αυτές των Τοντόρ Αλεξίεφ και Ραφαήλ Κουμεντάκη.

Παρά το γεγονός αυτό, ο Θρύλος ήταν αρκετά ανταγωνιστικός στο ματς, παίρνοντας μάλιστα το πρώτο σετ, ωστόσο δεν είχε την ανάλογη συνέχεια. Στην αναμέτρηση της Ιεράπετρας, οι «ερυθρόλευκοι» αγωνίστηκαν με ακραίους τους Κώστα Χριστοφιδέλη και Γερούν Ράουβερντινκ. Με τον αρχηγό να παίρνει πάνω το κομμάτι υποδοχή και τον Ολλανδό την επίθεση.

Με τις απουσίες που είχε ο Ολυμπιακός έχασε ένα αρκετά σημαντικό στοιχείο στο παιχνίδι του. Αυτό της κόντρα μπάλας. Ο Βούλγαρος ακραίος είναι μάστερ σε αυτό το κομμάτι. Ο Κουμεντάκης από την άλλη είναι η ήρεμη δύναμη του Ολυμπιακού. Ο «Ράφα» έχει στο παλμαρέ του την «εύκολη μπάλα» και μέχρι τώρα έχει δείξει ότι παίρνει και περισσότερους πόντους στο μπλοκ.

Αυτά ήταν τα δύο χαρακτηριστικά που δεν είχε ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, που θα τα έχει στους αγώνες του πρωταθλήματος. Και εκεί ο Ολυμπιακός έχει δείξει και πιο πριν μέσα στη χρονιά αλλά και σήμερα ότι δεν έχει αντίπαλο.

Διαβάστε επίσης