Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί, για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα» (pic)

«Θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί, για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα» (pic)
Σάββατο, 20 Απριλίου 2019 - 19:11

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στον ημιτελικό του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι «ερυθρόλευκοι» δυστυχώς «πλήρωσαν» τις σημαντικές απουσίες που είχαν στις θέσεις των ακραίων και δεν κατάφεραν να περάσουν στον τελικό, για να διεκδικήσουν την κατάκτηση και του δεύτερου, χρονικά, τίτλου της σεζόν. Αλλά σημασία έχει πλέον το πρωτάθλημα, αυτό είναι μπροστά.

Με τον Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ να δίνει το σύνθημα για τη συνέχεια, για τα πλέι οφ και τους στόχους του Θρύλου από εδώ και πέρα. Υπογραμμίζοντας πώς ο Ολυμπιακός θα σηκωθεί ξανά, μετά την ήττα στον ημιτελικό, ακόμα πιο α Αποφασισμένος για να κατακτήσει και φέτος τον τίτλο του πρωταθλητή.

Με τον Ισπανό τεχνικό του Ολυμπιακού να σχολιάζει: «Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα στον χθεσινό αγώνα. Δουλέψαμε καλά και παλέψαμε ως τον τελευταίο πόντο. Θα επιστρέψουμε και θα είμαστε πιο δυνατοί για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Διαβάστε επίσης

«Σήμερα ήμασταν αποφασισμένες»

«Σήμερα ήμασταν αποφασισμένες»

Για την Κατερίνα Γιώτα αλλά και τους ΓΑΥΡΟΥΣ παίρνει τις νίκες η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού σύμφωνα με την Κωνσταντίνα Βλαχάκη.