Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θα ακούσεις και περισσότερα…

Θα ακούσεις και περισσότερα…
Κυριακή, 21 Απριλίου 2019 - 00:43

Κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ ο Ντίμα Φιλίποφ και έβγαλε… γλώσσα. Μέχρι να χάσει το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό και να επιστρέψει στην πραγματικότητα.

«Πέρασα πολλά, άκουσα πολλά, διάβασα περισσότερα αλλά γύρισα στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ για αυτό που έζησα σήμερα στην Ιεράπετρα», δήλωσε μετά τη νίκη επί του Ηρακλή. Φυσικά, επειδή δεν είναι αχάριστος όταν βλέπει ρούβλια, φρόντισε να ευχαριστήσει την οικογένεια του Σαββίδη που τον πήγε στον ΠΑΟΚ! Εμ βέβαια, δεν θα την ευχαριστήσει; Εδώ βόλτες έκοβε μετά από χαμένο πρωτάθλημα όταν φορούσε τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο κόσμος δεν ξεχνάει. Ο κόσμος επαναλαμβάνουμε.

Φυσικά, μην απορήσεις αν ακούσεις και περισσότερα! Να ακούσεις λέμε, έτσι; Γιατί η μεγαλύτερή σου ήττα είναι να φεύγεις από το Ρέντη ηττημένος, με κατεβασμένο το κεφάλι.

Ήθελες και θέση στο πέταλο της Θύρας 7 κάποτε και σήμερα φώναζες στους συμπαίκτες σου στον ΠΑΟΚ να πάτε στον κόσμο! Δέθηκες συναισθηματικά, πρόλαβες ε;

Εδώ είμαστε, θα τα ξαναπούμε…

Διαβάστε επίσης

Τελειώνει τη... δουλειά στη Σύρο

Τελειώνει τη... δουλειά στη Σύρο

Στροφή στο πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό που θέλει τη Μ. Τρίτη (23/4, 20:00) να τελειώσει τη σειρά με τον Φοίνικα και να περάσει στον τελικό.

«Πάμε στη Νάξο για το 2-0»

«Πάμε στη Νάξο για το 2-0»

Στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε πολύ συγκεντρωμένα στον τελικό με τον Πανναξιακό αναφέρθηκε στις δηλώσεις της η Τζίνα Λαμπρούση.