Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πλήρης και με τέτοιο κόσμο δεν φοβάται τίποτα!

Πλήρης και με τέτοιο κόσμο δεν φοβάται τίποτα!
Παρασκευή, 3 Μαΐου 2019 - 23:37

Ο Αυτοκράτορας του ελληνικού βόλεϊ είναι ένας! Και αυτός είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος το υπενθύμισε ξανά στον ΠΑΟΚ και σε όλη την Ελλάδα. Με τους Πειραιώτες να «τσακίζουν» (3-0) τους Θεσσαλονικείς στο κατάμεστο κλειστό του Ρέντη, στον πρώτο τελικό της Volleyleague, κάνοντας το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του 29ου πρωταθλήματος!

Ο Θρύλος απέδειξε περίτρανα, ότι πλήρης και με τον κόσμο στο πλευρό του, δεν έχει... αντίπαλο. Πήρε το... αίμα του πίσω για τον χαμένο ημιτελικό του Κυπέλλου στην Ιεράπετρα, όπου χωρίς τους Αλεξίεφ και Κουμεντάκη, ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ και αποκλείστηκε. Έδειξε, ότι εκείνη η ήττα ήταν μια κακή παρένθεση.

Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν τους «ασπρόμαυρους» για τέταρτη φορά φέτος σε πέντε ματς, σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και League Cup. Και αυτό τα... λέει όλα! Μάλιστα, αυτή ήταν η όγδοη διαδοχική νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα και 49η σε 64 ματς (49-15) από το 1998.

Η ομάδα του Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ έδειξε για άλλη μία φορά τη φετινή σεζόν, ότι είναι ανωτέρου επιπέδου. Κάτι που πρέπει να πράξει, φυσικά, και στους επόμενους τελικούς, ώστε να κατακτήσει για δεύτερη σερί χρονιά την κορυφή. Η κούπα, άλλωστε, κρίνεται στις τρεις νίκες και όχι στη μία.

Ωστόσο, το στοιχείο που ξεχώρισε ήταν το πάθος των παικτών του Ολυμπιακού. Το μάτι τους... γυάλιζε! Και σε αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο και η τεράστια δύναμη και ώθηση που πρόσφεραν οι ΓΑΥΡΟΙ. Το Ρέντη... έβραζε. Πραγματικά, συγκλονιστική η παρουσία των οπαδών του Θρύλου! «Κλειδί» για την εύκολη νίκη επί του ΠΑΟΚ.

Με όλα του τα «όπλα» του, λοιπόν, αλλά και με σύμμαχο τον κόσμο του, ο Ολυμπιακός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα...

Διαβάστε επίσης

«Κάναμε πολύ καλή εμφάνιση»

«Κάναμε πολύ καλή εμφάνιση»

Ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του ήταν μετά το τέλος του ματς με τον ΠΑΟΚ ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ.

«Ένα βήμα πιο κοντά» (pic)

«Ένα βήμα πιο κοντά» (pic)

Το μήνυμα του Κώστα Καραπαπά μετά τη νίκη της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ και το 1-0 στη σειρά των τελικών του πρωταθλήματος.