Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κομβικός ο Αλεξίεφ!

Κομβικός ο Αλεξίεφ!
Σάββατο, 4 Μαΐου 2019 - 12:36

Η απουσία του Τοντόρ Αλεξίεφ από τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον ΠΑΟΚ στοίχισε στον Ολυμπιακό. Ο Βούλγαρος ακραίος δεν ήταν στην Ιεράπετρα και ο Θρύλος στερήθηκε μια σημαντική του μονάδα, ειδικά στο επιθετικό κομμάτι. Στο πρώτο ματς της σειράς των τελικών ο έμπειρος παίκτης δήλωσε «παρών», ήταν εκεί και αγωνίστηκε κανονικά.

Οι 8 πόντοι που πήρε δεν λένε κάτι από μόνοι τους. Αλλά ήταν άλλο το όφελος από την επιστροφή του μέσα στο τάραφλεξ. Με τον Αλεξίεφ στο ματς, ο Τερβαπόρτι μπορούσε να «μοιράσει» καλύτερα τα παιχνίδι. Μπορούμε να δώσει πιο σωστά την μπάλα. Δεν χρειάστηκε να «φορτώσει» τον Σμιτ και να επιτρέψει στο μπλοκ του ΠΑΟΚ να προσαρμοστεί πάνω στον διαγώνιο του Ολυμπιακού.

Η μπάλα πήγαινε και σε αυτό, αλλά και στον Αλεξίεφ, και στον Ράουβερντινκ και στους κεντρικούς, τον Πετρέα και τον Ανδρεάδη. Ο Σμιρτ είχε 18 επιθέσεις, ο Αλεξίεφ 16, ο Ράουβερντινκ που ήταν σε καλή ημέρα 22, ο Πετρέας 6, ο Ανδρεάδης, ο Ζουπάνης που ήρθε από τον πάγκο πήρε 5.

Το παιχνίδι του Ολυμπιακού δεν ήταν μονοδιάστατο κι αυτό λειτούργησε υπέρ του. Κάτι που θα είναι πολύ σημαντικό και στη συνέχεια της σειράς. Διότι όσο θα περνούν τα ματς και ρυθμό θα βρει ο Βούλγαρος ακραίος και καλύτερος θα είναι και αυτό θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο τους «ερυθρόλευκους».

Διαβάστε επίσης

«Κάναμε πολύ καλή εμφάνιση»

«Κάναμε πολύ καλή εμφάνιση»

Ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του ήταν μετά το τέλος του ματς με τον ΠΑΟΚ ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ.